To je to što me zanima!

Sarajka i Slavonka napravit će sve kako bi osvojile Savršenog

Anita Martinović i Andrea Galić pokušat će osvojiti srce Gospodina Savršenog
Vidi originalni članak

Produkcija televizijskog showa 'Gospodin savršeni' koji u rujnu kreće s emitiranjem druge sezone, predstavila je nove dvije djevojke koje će se boriti za srce misterioznog muškarca. 

Ljubav, smijeh i pozitivan stav vode životom modnu dizajnericu Anitu Martinović (35). Slavonka sa zagrebačkom adresom napravit će sve kako bi osvojila Gospodina Savršenog pa ćak mu i zasvirati na tamburici. 

Sarajka Andrea Galić (34) kao dijete s obitelji preselila se u Nizozemsku, gdje radi u telekomunikacijama te misli kako je savršeni izbor za tajanstvenog Gospodina kojem još uvijek ne znamo ime. 

U borbu za Savršenog krenule su i Julie Pavlović (20), Porečanka Mihaela Muhvić (23)Zagrepčanka Barbara Mucić (21), slovenska pjevačica Nuša Rojs(28), 19-godišnja studentica prava Silvia Pokrajac, studentica medicine Samra Čataković (23), fizioterapeutska tehničarka iz Sarajeva, Maja Đukanović (28), zatim Gabrijela Divković (21) koja dolazi iz Novske, a studira hrvatski jezik i književnost na Filozofskom fakultetu u Osijeku. 

Tu su još i Monika Kelčec (30), koja radi u Sisku kao viša stručna suradnica za prostorno uređenje i graditeljstvo te Emily Živčić (24). Ona dolazi iz Duge Rese, a studira na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu.

ŠOKANTAN RAZLOG: Evo zašto Meghan Markle uvijek ima istu pozu u javnosti

Idi na 24sata

Komentari 9

  • _Varešak_ 28.08.2019.

    Na ovome svijetu ne postoji ništa savršeno.

  • 27.08.2019.

    Onaj prvi "savršeni" je bio savršena katastrofa. Svaka čast onome tko se prihvati te uloge

  • _Jane_Doe 27.08.2019.

    Ćak?!? 😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare