To je to što me zanima!

Šarić otkrio kako pronalazi mir od žene i djeteta, a Korana mu poručila: 'Mogao bi i ostati tu'

Ivan Šarić objavio je na Instagramu fotku kako sjedi na dnu bazena. Svojim opisom nasmijao je mnoge: 'Zapratite me za još savjeta kako pronaći mir od žene i djeteta'
Vidi originalni članak

Bivša voditeljica Korana Gvozdić (38) i zaručnik Ivan Šarić (36) prije tri mjeseca postali su roditelji malenog Olivera, a sada su se na Instagram profilima pohvalili gdje kao novopečeni roditelji provode ljeto. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Korana je na Instagramu objavila fotku iz bazena i pokazala savršeno tijelo nakon poroda. U objavi je označila je označila Bluesun Hotel Beerulia i tako pratiteljima otkrila da ljetuju u blizini Makarske.

- On se odlično snalazi u ulozi oca, ali u ulozi fotografa on jednostavno briljira - napisala je u opisu.

Fotku iz istog bazena objavio je i Šarić. Svojim urnebesnim opisom nasmijao je mnoge, a ubrzo mu je na to odgovorila i Korana. 

- Zapratite me za još savjeta kako pronaći mir od žene i djeteta - napisao je u opisu fotke na kojoj sjedi na dnu bazena. 

- Mogao bi ti ostat dole...pusabok! - poručila mu je bivša voditeljica i ostavila emotikon poljupca. Njezin odgovor oduševio je Ivanove pratitelje, a lajkalo ga je više do 180 ljudi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 30.07.2021.

    Sačuvaj me Bože od njegovog "humora"

  • 30.07.2021.

    Ona mi gora od njega

  • 30.07.2021.

    Jel ima netko kome je ovaj lik smiješan?

Komentiraj...
Vidi sve komentare