To je to što me zanima!

Šarić: Rihanna i Madonna su blijede kopije Grace Jones

Paralelno s pripremama za TLZP, Ivan Šarić priprema još jedan show. Nakon stotina klupskih nastupa po Hrvatskoj stat će pred publiku u kazalištu Kerempuh
Vidi originalni članak

Ivan Šarić, poznati hrvatski stand up komičar koji svaku nedjelju iznova oduševljava gledatelje showa 'Tvoje lice zvuči poznato' u nadolazećoj emisiji utjelovit će Grace Jones. Ponovni ženski lik nakon fenomenalne preobrazbe u Anastaciju, donio je nove izazove.

- Najbolji savjet dao mi je Mario Petreković koji je rekao da gledam intervjue tih osoba. To je najbolji način da uđeš u lik, jer želim kopirati cijelu osobu a ne samo spot. Svakih 6 dana ulaziti u novi lik je teško, doslovce sam se izolirao od svih i samo radio na upoznavanju osobe, čitao intervjue, gledao klipove i slično - rekao je. 

Dok se priprema za nedjeljnu izvedbu, Ivan priprema još jedan show. Nakon stotina klupskih nastupa po Hrvatskoj priprema veliki  stand up nastup u kazalištu Kerempuh, 19.listopada.

- Atmosfera u kazalištu je nešto najbolje za publiku, ali i za komičara jer si i  mi možemo dopustiti da uđemo u neki lik malo dulje, za razliku od kluba gdje su ljudi nestrpljivi i sve ima malo brži tijek - rekao je. 

U svom prepoznatom stilu secirat će sve sfere života i življenja od muško ženskih odnosa, života na Balkanu, života u Dalmaciji, političkih i regionalnih tema pa sve do sarkastičnog pogleda na samog sebe. Kao posebni gost na sceni Kerempuha pridružit će mu se kolega iz showa TLZP Luka Bulić.  

- Biti će to vrhunska večer stand up-a kakvu još niste vidjeli - poručio je Šarić. 

Ulaznice su dostupne u sustavu Eventima i na blagajni Kerempuha na dan predstave 19.10. a možete ih kupiti i OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Dario Buden Dubec 01.10.2015.

    ja neznam kome je on zanimljiv

  • pad s oklopnog transportera 01.10.2015.

    Duško Ćurlić je za ovoga izmislio humor

  • Sthanga Železni 01.10.2015.

    Šarić je fakat visok lik i ...jbg niš više aj bok

Komentiraj...
Vidi sve komentare