To je to što me zanima!

Saša Broz: Brak je u moderno vrijeme skroz promašena priča

Redateljica je za Story izjavila da ne postoji papir ili institucija koja može pružiti ljubav. Nije ozakonila dugogodišnju vezu i misli da je brak danas promašena priča
Vidi originalni članak

Redateljica je nedavno s bivšim suprugom Rankom Zidarićem prvi put nakon rastave poslovno surađivala na predstavi 'Gostioničarka Mirandolina'. Prva suradnja bivših supružnika krenula je na inicijativu Ane Lederer, a Saša Broz (43) u intervjuu za Story izjavila je da s bivšim suprugom ima vrhunski profesionalan odnos. Saša, koja se prije deset godina zbog ljubavi prema poduzetniku Liviju Bolkoviću iz metropole preselila u Pulu, s Rankom ima kćer Saru (17). Iako su je kolegice iz ekipe često znale pitati da li joj je čudno raditi s bivšim suprugom, redateljica kaže da nijednog trenutka nije dvojila o njihovoj ponovnoj suradnji jer je Ranko u svim njezinim predstavama napravio vrhunske uloge.

Njezin nevjenčani suprug Livio ponekad telefonski razgovara s Rankom, a Saša kaže da zna ako joj nešto zatreba da ga može nazvati kao i on nju. To smatra normalnim odnosima, ponajviše zbog njihove zajedničke kćeri, jer su lišeni tereta njihovog braka koji je završio prije 12 godina. Redateljica se nije odlučila na korak da ozakoni svoju dugogodišnju vezu jer misli da ne postoji papir ili institucija koja može pružiti ljubav. Dodala je da je brak u moderno vrijeme potpuno promašena priča te da ne postoji papir koji će zadržati dvoje ljudi zajedno ako se oni ne vole. 

>>> Cijeli intervju pročitajte u Storyju

Idi na 24sata

Komentari 15

  • durango11 23.11.2011.

    "brak je danas promasena prica"...kakvo glupo generaliziranje...ak tebi nije stimalo ne znaci da nije drugima

  • durango11 23.11.2011.

    papir ili ne...stvar je u tome sto svi danas lako odustaju...cim malo zaskripi razlaz ili razvod....i trazi nesto bolje...tako mozes dovijeka...nema muskarca ili zene koji savrseno pristaju

  • sandrica69 23.11.2011.

    Komad papira nece zaustaviti nekoga da prevari ili napusti bracnog partnera dokaz tome je sve veci broj razvoda Budale su oni koji misle da im je potpis garancija za bracnu srecu. LJubav i poštovanje ljude spaja a ne papir.

Komentiraj...
Vidi sve komentare