To je to što me zanima!

Saša iz TBF-a: 'Ja razmišljam o taksiranju, naša struka je jedna od najteže pogođenih u krizi'

Jedino što bih volio jest da političari u prepirkama više govore u rimi, to bi bilo u duhu narodne tradicije junačkog deseterca i puno zanimljivije i atraktivnije, kaže
Vidi originalni članak

Glazbena industrija je u teškom šoku, nastupa nema; ZAMP dobar dio prihoda ostvaruje upravo od svirki, tako da je i tu velik pad, a kako tantijeme dobivaju samo autori pjesama, većina glazbenika koji žive isključivo od svirki već je potražila neki drugi posao. Ja, recimo, razmišljam o taksiranju, rekao je za Slobodnu Dalmaciju Saša Antić iz TBF-a (47).

A evo što kaže je li zatražio pomoć države.

- Naravno, naša struka je jedna od najteže pogođenih u ovoj krizi - priznao je.

TRIBINA "ZAŠTO SE MRZIMO?" Saša Antić: Treba zabraniti da puštaju 'Čavoglave' na radiju...

Smatra da je trenutačna politička scena u Hrvatskoj vrlo zanimljiva i dinamična, na momente strastvena.

- Puno je novih lica i ideja, neke stvari se mijenjaju, neke ostaju iste, i mislim da je u konačnici prava slika našeg duha i mentaliteta. Jedino što bih volio jest da političari u prepirkama više govore u rimi, to bi bilo u duhu narodne tradicije junačkog deseterca i puno zanimljivije i atraktivnije. Pogotovo mladima koji su apolitični i vole rap. A tako bi se možda otvorilo i koje radno mjesto za nas stihoklepce - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • domba18 29.10.2020.

    Koliko ste prijavili love i poreza platili??

  • Jadni_Mi 29.10.2020.

    Pa ko ti brani brate, taksiraj slobodno. Ima posla i na gradevini koliko zelis. Samo za to treba delat, a svi znamo da je puno lakse pivat.

  • 29.10.2020.

    Meni nije jasno na što ti ljudi troše zarađene novce. Osobno sam glazbenik (danas više kućne naravi), ali se i dalje krećem u tom krugu ljudi. Znam koliko se uzima za svirke takvih bendova jer sam i nekoliko puta bio u organizaciji. Pa ajde, mogu shvatiti da bend uzme veliku lovu ako nosi svoj razglas, binu...gle vraga, ne nose. Dođu na gotovo, pokupe masnu lovu i onda se nema. S druge strane, običan svatovski bend piči po svadbama za znatno manje novaca, ima svoj razglas. Nitko od tih svirača (ne pričam o onima što sviraju za 200kn po kafićima) ne kuka da im je teško bez svirki, svi imaju pristojnu cifru u koverti. Znači koga sam čuo da kuka? Svirače po kafićima koji imaju najnižu cijenu/kvalitetu, glazbenike koji imaju najveću cijenu/osrednju kvalitetu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare