To je to što me zanima!

Saša i Dejan Matić kao bebe ostali su bez vida, a danas su najpopularniji izvođači u regiji

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Koncerti u Zagrebu održani su u sklopu turneje 'Dva života', prvi koncert ugostio je poznate pjevačice, a kakva iznenađenja Saša sprema za danas publika će moći vidjeti na drugom koncertu
Vidi originalni članak

Pjevač Saša Matić (44) jučer je održao prvi od dva koncerta u Areni Zagreb, a danas je na redu drugi, a po broju prodanih karata Arena će biti prepuna obožavatelja. Atmosfera na koncertu sinoć bila je odlična, Saša je doveo čak dva gosta iznenađenja, pjevačice Milicu Pavlović i Severinu, a publika je gromoglasno pjevala najveće hitove uz pjevača. Za oba koncerta prodalo se oko 40 tisuća karata u jako kratkom roku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Međutim, Sašu život nije mazio, isto kao ni njegovog brata Dejana Matića, koji se kroz skoro cijeli život bore sa sljepoćom.

OMILJENI FOLKER U REGIJI Saša Matić rasprodao je Arenu: Glavni je gost na svadbama slavnih Hrvata, otkrio i detalje

Srpski pjevači Dejan i Saša Matić (41) rođeni su u Drvaru kao zdravi dječaci, međutim, tuđom su greškom ostali slijepi, prenosi Dnevni avaz.

Rođeni su prerano te su ih otac Zoran i majka Dragica morali ostaviti nekoliko dana u inkubatoru. Nepažnja medicinske sestre navodno je odgovorna za to što su ostali slijepi. Iz neutvrđenih razloga obje bebe su samo nekoliko dana po rođenju oslijepile. 

Dejan i Saša poznati su publici po izvanrednom glazbenom talentu, a već su nekoliko godina među najpopularnijim pjevačima u regiji.  Saša dugi niz godina nastupa i u Hrvatskoj, gdje se prije nekoliko godina našao u središtu skandala. Nakon koncerta u zadarskom klubu grupa huligana bacala je kamenje na kombi njegove ekipe i razbila vjetrobransko staklo.

- Nije to ništa strašno. To su napravili ljudi koji ne slušaju moju glazbu nego ih zanimaju druge stvari. Grupa pijanih mladića razbila mi je kombi, ali nema veze, pjevao sam u Hrvatskoj i pjevat ću opet - rekao je tada srpski pjevač.

VEČERAS JOŠ JEDAN SPEKTAKL Uz Sašu Matića na pozornicu u Areni Zagreb stala i Severina: 'Za ovakve trenutke se živi'

Saša je 2015. prvi put surađivao i s pjevačicom Jelenom Rozgom (41) kada su pripremili duet koji su predstavili publici. Široj hrvatskoj javnosti postao je  poznat snimivši duet sa Severinom (47) 'More tuge'.

POGLEDAJTE VIDEO: VELIKI INTERVJU SA SAŠOM

Idi na 24sata

Komentari 38

  • ukrofil 23.10.2022.

    Ja volim stoju i šemsu.

  • mark1403 22.10.2022.

    Hvala bogu pa to ne slušamU mom auto su Prljavo Kazalište 90eTo je za mene bend i muzika a ove tko slusa je žalosno

  • jamesbond7777 22.10.2022.

    Da je badava ne hvala 🙄🙄🙄🙄i da se mene pita ni jedan preko Drine

Komentiraj...
Vidi sve komentare