To je to što me zanima!

Saša Vujnović je novi pobjednik Farme: 'Bez Edite ne bih uspio'

Samo nekoliko sati prije nego što se na televiziji emitirao finalni dvoboj, na Editinom posljednjem ispraćaju okupile su se tisuće ljudi, koji su djevojku poznavali i zavoljeli prateći reality show 'Farma'
Vidi originalni članak

Saša je u finalnom dvoboju pobijedio Juricu i postao pobjednik šeste sezone reality showa Farma, osvojivši glavnu nagradu od 488 tisuća kuna.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Prvu pobjedu na poligonu sam posvetio Anici. Drugu sam posvetio Editi. Treću sam posvetio sebi, ali ova večeras mi je bila najbitnija - za moga sina! Jako sam ponosan na sebe - rekao je pobjednik Farme, Saša Vujnović. Sašinoj pobjedi najviše se radovala Edita Ptičar, punih 11 tjedana nisu se odvajali jedno od drugog. 

Ova sezona snimljena je prošle godine, a u finalnom tjednu vratili su se svi farmeri među kojima je i Edita. Njezina želja bila je da Saša postane pobjednik. ali večeras je njegova pobjeda 'pala' u sjenu. Samo nekoliko sati prije nego što se na televiziji emitirao finalni dvoboj, na Editinom posljednjem ispraćaju okupile su se tisuće ljudi, koji su djevojku poznavali i zavoljeli prateći reality show 'Farma'. Njezine osobine osvojile su farmere i gledatelje, a pobjednika na dan emitiranja finala ipak gurnule u drugi plan. 

Tisuće ljudi su se na groblju u Kloštar Ivaniću oprostile od Edite, koja je tragično preminula u prometnoj nesreći prošloga tjedna.  

Plač, tuga i jecaji. Teško je riječima opisati atmosferu na Editinu sprovodu. Od pokojnice su se željeli oprostili obitelj, prijatelji i poznanici. Neki su od tuge jedva stajali. Sa suzama u očima te crvenim i bijelim ružama u rukama te uz pjesmu 'Bliže, o Bože moj', posljednji pozdrav voljenoj Editi dali su i muškarci i žene, mladi i stari. Svećenik je usporedio njezin odlazak s prerano ugašenim plamičkom svijeće.

- Iako je otišla prerano, za Editu bi uvijek bilo rano da nas napusti. Zahvaljujemo dragom Bogu na njenom životu - rekao je svećenik.  

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Bilo nam je lijepo. Zaspali bismo skupa, ne bismo brinuli ni o čemu. To što smo mi imali bilo je posebno i trajalo je i nakon showa. Bili smo skupa kratko, ali slatko. Uvijek će mi biti u sjećanju - zaključio je Saša. 

 

Idi na 24sata

Komentari 126

  • IvicaLovrić 18.12.2018.

    Sasa je bas pravi radnik,nije poput onog retardiranog i napuhanog Jurice sidija u mlinu i 3 miseca ucija praktikum! Nazalost "sveto trojstvo" je ostalo bez lipe a vidit Robertovu facu nakon Sasine pobjede - neprocjenjivo 😊😀😁 Moj Jurica..ostavi se teretane i nauci kako se cipaju drva a ne 2 miseca planirat kako ces podilit novce..klempava,mamina maza!!

  • PRAVILO BROJ 8 18.12.2018.

    najupecatljivije je bilo kad je stefica trebala birati dualistu supermen jura dobio sracku

  • smreke 18.12.2018.

    Napisao sam da su 3 ljigavca izgledala popisano pa sam dobio zuti a evo da se ispravim nisu izgledali popisano nego usrano

Komentiraj...
Vidi sve komentare