To je to što me zanima!

Sasso pozirala na stijenama uz more: Godine ti ne mogu ništa!

Sasso se proslavila zbog seksi izdanja u kultnoj reklami za Pipi te je tada i prozvana seks-simbolom, a ta titula, sudeći prema objavljenim fotografijama, pristaje joj i danas
Vidi originalni članak

Ana Sasso (59), bivša Miss Jugoslavije i proslavljena Pipi djevojka, na društvenim mrežama podijelila je nove fotografije u bikiniju i izazvala brojne reakcije pratitelja na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sasso se proslavila zbog seksi izdanja u kultnoj reklami za Pipi te je tada i prozvana seks-simbolom, a ta titula, sudeći prema objavljenim fotografijama, pristaje joj i danas. 

U novoj objavi na Instagram profilu bivša misica pozira na stijenama u crnom bikiniju. Njezino savršeno tijelo u 60. godini ponovno je očaralo brojne obožavatelje.

- Zadnji dan kupanja ovog ljeta za mene. Ciao more i sunce, bar za sada - napisala je Ana ispod objave dok su se u komentarima nizale pohvale.

- Tako lijepa; Goriš Ane; Wow; Prezgodna; Zgodna i lijepa je zapravo tvoje ime i prezime, ali ti si još puno puno više. Ti si sve; Božica ljepote, godine joj ne mogu ništa - pisali su joj pratitelji. 

SEKS SIMBOL I DANAS Bivša Miss Jugoslavije pokazala zavidnu liniju: Bezvremenska si

Inače, Ana se cijelo ovo ljeto hvali seksepilnim fotografijama u različitim bikinijima. Nije strano da joj je badić omiljeni odjevni komad, a njezinom tijelu zavide i puno mlađe djevojke.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • Kud koji mili moji 06.09.2022.

    Gooooriš, jeeeeeeeel tiiiii rekaaaaaaa koooooooo, ludilooooo,...

  • Saturnia Pyri 06.09.2022.

    a gdje su nestale ogromne grudi

  • japanokinezjapano 06.09.2022.

    To šta joj visi “meso” iza butina i šta je skoro obrisano ali ne do kraja, to nema veze, to šta ima naočale od pola metra isto, a za ispeglane u fotošopu i ruke, ma nema veze Pipi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare