To je to što me zanima!

Sasvim je 'pukla'? Courtney je vjenčanice ispisala prostotama

Natpisi su crvene boje te izgledaju kao da su pisani krvlju. Osim vjenčanica predstavila je i fotografije koje izgledaju kao da ih je crtalo dijete, pišu strani mediji
Vidi originalni članak

Čini se da je Courtney Love (47) shvatila kako glazbom više ne može privući pažnju pa je pronašla druge načine kako šokirati. Na izložbi u New Yorku predstavila je vjenčanice ispisane prostotama. Slova su crvene boje te izgledaju kao da su pisana krvlju. 

'Fuck You' je samo jedan u nizu natpisa. Osim vjenčanica, predstavila je i slike koje izgledaju kao da ih je crtalo dijete, pišu strani mediji. Slika koja ih je najviše zainteresirala je ona na kojoj je nacrtana plavuša, a uz nju je natpis 'Ja sam celebrity, spasite me odavde'. 

Vjenčanice koje je izradila šokirale su prisutne tim više što je Courtney bila dvije godine u braku s Kurtom Cobainom. On je 1994. godine počinio samoubojstvo. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • anana 04.05.2012.

    zadnje dvije recenice totalno besmislene. (za clanak)

  • zvončica1 04.05.2012.

    zahvaljujući njemu se i je "proslavila" ja osobno nikad nisam čula ni jednu njenu pjesmu.

  • knjo 04.05.2012.

    a jadna... ne zna kako više privući pažnju na sebe pa izmišlja gluposti okolo o dave grohl-u i radi očajne poteze.. poput ovog.. možda bi joj bilo najbolje da se povuče u neku osamu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare