To je to što me zanima!

Savezni agenti upali su u dom Sean P Diddyja. Uhitili sinove?!

Glazbeniku Seanu Diddyju Combsu napravili su pretres doma zbog sumnje na trgovinu ljudima u svrhu seksualnog iskorištavanja
Vidi originalni članak

Djelatnici Ministarstva domovinske sigurnosti Sjedinjenih Američkih Država u ponedjeljak su pretresli posjede glazbenika Seana Diddya Combsa (54) zbog sumnje u trgovinu ljudima u svrhu seksualnog iskorištavanja, piše američki mediji. Upali su u vile repera u američkim gradovima New Yorku, Los Angelesu i Miamiju, a najmanje dvije osobe su uhićene tijekom pretresa u losanđeleškoj četvrti Holmby Hills. 

Show Sean Diddy Combs: Čistio sam zahode u mladosti...

- Koordinirane racije su u Los Angelesu i Miamiju proveli naoružani agenti Ministarstva domovinske sigurnosti, uz pomoć lokalnih policijskih snaga - rekli su izvori za TMZ

Reper nije bio prisutan dok je trajao pretres, a TV postaja FOX11 emitirala je snimke na kojima su se mogla vidjeti, nagađa se, i dvojica njegovih sinova, Justin Combs (30) i King Combs (25), s lisicama na rukama.

Inače, reper se našao u središtu pozornosti kada ga je njegova bivša partnerica Cassie Ventura (37) sredinom studenog 2023. godine optužila za silovanje, trgovinu ljudima u svrhu seksualnog iskorištavanja i fizičko zlostavljanje.

ČUDAN ŠEŠIR Bianca, jesi to ti? Kanye fotkao svoju ženu u bizarnom izdanju

Ventura i Combs nagodili su se 17. studenog i tužba je odbačena. Ventura je ustvrdila da ju je Combs znao divljački tući te da ju je tjerao da sudjeluje u orgijama.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • ATG 26.03.2024.

    Nebitan je P. Diddy u cijeloj priči. Sitna riba. Ovo nije skupljanje dokaza, ovo je uništavanje dokaza koji postoje o drugima, malo važnijim igračima.

  • Mr. Pickles 26.03.2024.

    Bad boy 4 life 😝

  • FrozenAcc 26.03.2024.

    Ajde, samo nek se ne učlane u HDZ!

Komentiraj...
Vidi sve komentare