To je to što me zanima!

Slavlje slijedi: Ivana i Domagoj Vida tajili da su se vjenčali

Nogometaš i bivša Kraljica Hrvatske prijatelje će počastiti krajem godine, a vjenčali su se na intimnoj ceremoniji krajem prošle godine, nakon krštenja sina Davida
Vidi originalni članak

Ivana Gugić (22) i Domagoj Vida (27) vjenčali su se u Zagrebu, nekoliko tjedana prije nego su krajem prosinca krstili sina Davida, kojeg su dobili lani u rujnu.

Veliku proslavu vjenčanja nisu imali jer se Kraljica Hrvatske 2014. godine htjela oporaviti od carskog reza. Ceremonija je bila intimna, a raskošnu svadbu organizirat će krajem godine. Par živi na relaciji Zagreb-Kijev, gdje Domagoj Vida (27) igra za Dinamo Kijev.

Nedavno su otputovali na egzotično putovanje gdje je Ivana pozirala s dupinom. Manekenka je proslavila i rođendan uz šampanjac i votku te ružičastu tortu s logom Coco Chanel. Vida svoju Ivanu često obraduje buketima crvenih ruža, a latice joj posipa po krevetu. Tako joj je jednom laticama na krevetu ispisao: “Ivana, volim te”, a pored poruke je stavio plišanog medvjedića i bombonijere.

- Domagoj me drži kao kap vode na dlanu - pohvalila se svojedobno manekenka. 

Idi na 24sata

Komentari 51

  • Hakiro Okada 02.06.2016.

    torta s logom Coco Chanel pa Jel može seljačkije.

  • mede 02.06.2016.

    vida je ljudina a njegova gospođa je najobičnia stracha.po zagrebu troši njegove pare i shevi se sa drugim,a on joj zauzvrat latice ruža baca pod noge.e moj vida nabija ti rogove ko jelenu lopataru.

  • Linz 02.06.2016.

    Meni je Vida ljepši od Jasenka Houre i Jasmina Starvosa 2x !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare