To je to što me zanima!

'Savršeni' Mijo proslavio prvu godišnjicu veze, otkrio koliko je sati putovao da upozna Arianu

Nisam se vidio da volim iz svojih slabosti ili onoga što nisam. A nisam sigurno gospodin s vilom i najnovijim autom koji putuje po svijetu. Nisam ni sin jedinac na "cici" mami i tati unazad 10 godina, poručio je
Vidi originalni članak

Mijo Matić (30) poznatiji svima kao 'Gospodin Savršeni' iz druge sezone popularnog televizijskog showa, danas slavi prvu godišnjicu veze s flautisticom Arianom Piknjač (26), a nedavno joj je posvetio i izrazito dirljivu objavu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mijo je na Instagram Story podijelio Arianinu objavu za njihovu godišnjicu, ali je dodao svoj komentar. 

- Kako sam je pronašao u Sarajevu i osam sati putovao da bi je upoznao? - otkrio je Mijo kako je započela njihova veza. 

Dva dana ranije Mijo je podulju objavu na Instagramu posvetio Ariani i koliko mu znači.

- Jedina osoba koju sam pustio najbliže i najduže sebi od kad znam za sebe. Unazad 15+ godina nitko nije imao ovako blizak uvid u sva moja razmišljanja i odnose jer već jako dugo sam uživao u svojoj samoći dok se nije pojavio netko s kim razgovaraš a čuje te, koga slušaš i razumiješ ga - započeo je Mijo uz zajedničku fotografiju na kojoj su oboje u elegantnim izdanjima. 



- Nisam se vidio da volim iz svojih slabosti ili onoga što nisam. A nisam sigurno gospodin s vilom i najnovijim autom koji putuje po svijetu. Nisam ni sin jedinac na "cici" mami i tati unazad 10 godina. Nisam ni fitness frik s lažnim libidom, lažnim samopouzdanjem, svrhom i ciljem. Ne idealiziram se ni sa čim vanjskim i s ovog svijeta. Zato je i teško uočiti prave vrijednosti u ovom svijetu i vremenu. Trebalo je vremena i raznih iskustva kako bi izoštrio svoje 'oči', 'uši' i 'jezik' da bi otkrio veličinu - nastavio je Matić. 

Mijo je naglasio da mu je od najranije dobila bila bitna njegova individualnost i samostalnost te da je u zadnjih četiri godine koristio javni prostor kako bi se izrazio i, između ostalog, pokazao bliskim ljudima koliko su utjecali na njega i njegov razvoj. 

- Bio sam dobar, ali buntovan. Htio sam im pokazati kako donosim odluke, kroz što me život vodi i pokreće i ono najvažnije kako se nosim sa svim time. Od kritika, javnog mišljenja koje se kreira i mijenja pa do poslovanja itd...Rano sam shvatio da sam biram kako živim i s kim živim i da je to sve odraz mene i moje podsvijesti - zaključio je. 

Ariana i Mijo su se upoznali na društvenim mrežama, a nakon perioda intenzivnog dopisivanja, 'Savršeni' ju je odlučio posjetiti u njezinom gradu u Sarajevu.

- Mijo me osvojio razigranom dušom, otvorenim umom, humorom, poštovanjem, dubinom razmišljanja, ekspandiranom sviješću, lakoćom duha i toplinom srca - rekla je Ariana za RTL.hr.

Podsjetimo, Ariana je svestrana glazbenica rodom iz Bosne i Hercegovine koja je do 14. godine živjela u Sydneyju u Australiji. Glazbenu karijeru započela je s nepune četiri godine, a prvo je svirala klavir, dok je u srednjoj školi počela svirati flautu zbog koje je i sada poznata.

Arianina dolazi iz glazbene obitelji pa je zato shvatila da je glazba njen poziv, a glazbenu akademiju završila je u Sarajevu. U videima koje snima često se pojavljuje njena sestra Ella koja svira klavir.

DRAMA NA ODMORU 'Savršeni' Mijo šivao glavu: Više nikad neću ovako skočiti u more, dobio sam tri šava...

- Glazba je emocija, to sam ja, to je dio mene. Bez toga ne mogu zamisliti život - zaključila je Ariana u jednom intervjuu.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • savršena 26.10.2022.

    On je jedini od tri sezone gosp savršeni koji je ok

  • KusNjega 25.10.2022.

    Sretno Mijo i Arijana

  • Čeljo Brtika 25.10.2022.

    Zašto se danas svi briju na ćelavo?

Komentiraj...
Vidi sve komentare