To je to što me zanima!

ŠČ manija: Let 3 ponovno skočio na kladionicama, sada su 14.!

Riječki bend polako, ali sigurno na kladionici Eurosonga ide sve više, a počeo je na dubokom 29. mjestu. Sada dobivaju sve više popularnosti, njihova ekstravagancija oduševila je mnoge
Vidi originalni članak

Mnogi vjeruju da ćemo se i dalje penjati te moguće doći do samoga vrha, jer riječki Let 3 sve su popularniji diljem Europe. U nedjelju, 19. veljače oko 9 sati, tjedan dana nakon pobjede na Dori, hrvatski predstavnici dospjeli su na 14. mjesto kladionica Eurosonga te sigurno idu korak po korak prema vrhu.

POSLUŠAJTE kako grupa Helem Nejse pjeva Mamu ŠČ!

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Koeficijent za pobjedu Leta 3 je čak 21, i to u jednoj od najpopularnijih kladionica na svijetu, William Hill.

Popularnost pjesme i benda na kladionicama je svakim danom sve veća, ove godine definitivno imamo nastup za pamćenje. 

Let 3 brine se i o dramatičnom stylingu, sve je to dio njihove specifične priče, uz pjesme koje je teško zaboraviti.

MARCO MENGONI Talijanski pjevač na Eurosongu će možda nastupati s drugom pjesmom? 'Ne znam, vidjet ću'

Podsjetimo, pjesma 'Mama ŠČ!' na službenim stranicama Eurosonga u subotu navečer, 18. veljače, stigla je do velike brojke od milijun pregleda. Gotovo 100 tisuća prikupila je u jednom danu jer su u subotu, 18. veljače, oko 11 sati ujutro imali oko 900 tisuća. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Izvedba s kojom će Let 3 predstavljati Hrvatsku na službenim stranicama objavljena je prije pet dana i odmah izazvala veliki interes domaće i strane publike. Ispred Leta 3 veći broj pregleda imaju samo Norveška, 1.5 milijuna i Španjolska, 1.2 milijuna, no njihove pjesme objavljene su prije 13 dana, što znači da su čak osam dana duže na službenim stranicama.

Inače, Let 3 je sinoć oduševio zagrebačku publiku i u Domu sportova povodom Antivalentinova prvi put izveo pjesmu 'Mama ŠČ'.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Livinchibile9 19.02.2023.

    Bilo bi lijepo kad već imaju pjesmu mama šč , da napišu jednu "tata AP ", a mogu ubaciti i neku o vjetrenjačama , neki hit pod imenom ,,srećice,, ( rimac/ žalac), možda naziv albuma pod naziv ,,srećice,, :)

  • fernandes11 19.02.2023.

    nadam se da ce ih izbacit da ne sramote prave hrvate

  • pocetnik 19.02.2023.

    ovi moji susjedi koji su dosli iz ukrajine u zurich kazu da u svakom bunkeru u ukrajini samo tresti let 3..oni misle da su to avioni poslani od ursule...

Komentiraj...
Vidi sve komentare