To je to što me zanima!

Scarlett je Esquire po drugi put proglasio najseksi na svijetu

Sedam godina nakon što je prvi put dobila laskavu titulu najseksi žene na svijetu prema izboru časopisa Esquire, glumica je ponovno proglašena najseksi ženom
Vidi originalni članak

Glumica je prva žena koju je časopis Esquire dvaput okrunio titulom najseksi žene na svijetu. Scarlett Johansson (28) laskava je titula prvi put pripala 2006. godine, a sedam godina kasnije ponovno je osvanula na naslovnici časopisa u golišavom izdanju. Prošle godine titula je pripala njezinoj kolegici Mili Kunis

- Imam 28 godina, radim u svijetu filma, zar ne? Uskoro ću igrati uloge mama, a onda će i one s vremenom prestati. Moram nekako biti u toku, a Esquire je dio toga - rekla je Scarlett.

Glumica se nedavno zaručila za francuskog novinara Romaina Dauriaca s kojim je u vezi od prosinca prošle godine. Iza nje je dvoipolgodišnji brak s glumcem Ryanom Reynoldsom od kojeg se razvela 2010. godine. 

- Nisam mislila da sam ljubomorna osoba sve dok nisam počela vezu sa svojim sadašnjim zaručnikom. Uvijek bih bila radije s nekim tko je malo ljubomoran nego s nekim tko nije. To mi nije privlačno, čak je i pomalo depresivno - zaključila je seksi Scarlett. 

Duboki hrapavi glas je seksi Scarlett umalo stajao karijere

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Vida83 08.10.2013.

    hmmmm da da :)

  • WOMANIZER 08.10.2013.

    baš je zgodna! <3

  • no angel 08.10.2013.

    Meni nije ni najzgodnija ni sexy, daleko mi je ljepša Jessica Alba, a ima još zgodnih glumica prije ove.

Komentiraj...
Vidi sve komentare