To je to što me zanima!

Scarlett je među najplaćenijima u Hollywoodu, a želi i u politiku

Mnogima omiljena glumica jedna je od najuspješnijih lica u Hollywoodu posljednjih godina. Ove je godine po treći put stala pred oltar. Vjenčala se u tajnosti s komičarem Colinom Jostom
Vidi originalni članak

Scarlett Johansson (36) rođena je 22. studenog 1984. godine u New Yorku, a glumiti je počela još kao dijete. Stekla je svjetsku slavu glumeći u filmu 'Šaptač konjima', a kasnije sjajne role u filmovima 'Izgubljeni u prijevodu' i 'Završni udarac' samo su potvrdile njezin status.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Woody Allen proglasio ju je svojom novom muzom, a u Hollywoodu je postala jedna od omiljenih, ali i najplaćenijih glumica. Odlično se snalazi u blockbusterima, kao i u dramama koje pretendiraju zadiviti Akademiju, a Forbes ju je proglasio najplaćenijom glumicom 2019. godine, tijekom koje je zaradila 380 milijuna kuna (56 milijuna dolara).

Na privatnom planu, ove je godine po treći put stala pred oltar. Vjenčala se u tajnosti s komičarem Colinom Jostom (38). Nekoliko mjeseci nakon što se Johansson rastala od novinara Romaina Dauriaca (38) upoznala je Josta, a par se ubrzo zaručio. U braku je bila i s glumačkim kolegom Ryanom Reynoldsom (44). 

TREĆA SREĆA? Scarlett Johansson udala se u tajnosti za popularnog komičara

Glumica posljednjih godina ne skriva mogućnost kako bi jednog dana voljela imati političku karijeru i kandidirati se za neku funkciju, ali smatra da trenutno nije pravi trenutak za to. Smatra kako je njezin dosadašnji aktivizam dobra platforma da se u politici okuša barem na lokalnoj razini. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Trump Jong Un 22.11.2020.

    Eh, slab sam na Scarletticu, Baba izvini 😌

Komentiraj...
Vidi sve komentare