To je to što me zanima!

Scarlett Johansson se dobro provela na 'Ludoj djevojačkoj'

Kada pogledamo kako se veliki studiji sve češće odlučuju za filmove s oznakom 'R' , možemo biti zadovoljni jer nam napokon u kina dolaze filmovi koji su prava zabava za odrasle
Vidi originalni članak

Ne dolazi nam često pred oči film u kojem se grupa djevojaka okuplja da bi se zabavila poput ekipe u 'Mamurluku'. Ipak, u filmu 'Luda djevojačka' upravo to će se i dogoditi.

Još rjeđe se događa da Scarlett Johansson snima film koji je dobio oznaku 'R'.

Ali kad pogledamo čemu sliče današnje komedije te kako se sve češće i češće veliki studiji odlučuju za filmove s oznakom 'R' (primjerice iznimno uspješni 'Deadpool' i 'Logan'), možemo biti zadovoljni jer napokon dobivamo pravu zabavu za odrasle.

Pogledajte 'nepristojni' foršpan

U fantastičnoj komediji 'Luda djevojačka' pet najboljih frendica s fakulteta (Scarlett Johansson, Kate McKinnon, Ilana Glazer, Jillian Bell i Zoe Kravitz) nakon punih deset godina ponovno se sastaje i odlučuje provesti ludi vikend u Miamiju. Međutim, njihovo ludo partijanje naglo prelazi sve legalne granice kada slučajno ubiju stripera. Kako pokušavaju pronaći izlaz iz nimalo ugodne situacije, njihova noć će otići u nekim potpuno neočekivanim smjerovima i u konačnici ih zbližiti u trenucima kada će im to najviše biti potrebno.

Film 'Luda djevojačka', u režiji redateljice Lucie Aniello, možete pogledati u kinima od 22. lipnja.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • blue_devil006 17.05.2017.

    Koliko su izbacili zadnjih godina filmova/komedija sa temom Djevojačke večeri???.....mislim da im kronično fali orginalnih ideja za filmove......opčenito

  • It's kišing 17.05.2017.

    Mislim da će teško nadmašit Mamurluk...

Komentiraj...
Vidi sve komentare