To je to što me zanima!

Scherzinger (42) časti vrućim plesom, zavide joj upola mlađe

Pjevačica grupe Pussycat Dolls već neko vrijeme ne nastupa, ali nije zaboravila zavodljive plesne korake. Skinula se u kupaći kostim i svoje obožavatelje počastila plesom
Vidi originalni članak

Pjevačica Nicole Scherzinger (42) i nakon četrdesete ima zavidnu liniju. Njezini obožavatelji često se slažu kako bi joj mogle pozavidjeti i mnogo mlađe kolegice.

POGLEDAJTE VIDEO: Pjevačica zaplesala za obožavatelje, zavide joj upola mlađe

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nerijetko na društvenim mrežama objavljuje provokativne fotografije, a sada je 'počastila' i vrućim plesom te pokazala svoja umijeća.

POGLEDAJTE VIDEO: Nicole uz obalu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pjevačica ne nastupa već duže vrijeme, ali zavodljive korake nije zaboravila. Njezini pratitelji i obožavatelji bili su oduševljeni izvedbom. 

- Bože, djevojko, ti goriš. Najzgodnija si žena na svijetu - pisali su joj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tropical tap in... 😉🌴💦

Objavu dijeli Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger)

Osim što zavodi u golišavom izdanju, Nicole često pozira u prirodnom izdanju, u potpunosti bez šminke. Trenutačno uživa sa svojim dečkom i igračem ragbija Thomom Evansom (35). Par je nedavno izjavio kako bi htjeli postati roditelji i osnovati obitelj. Sada rade na tome.

Izvor blizak paru za Daily Mail je rekao kako Thom uzima suplemente kako bi povećao plodnost.

- Njih dvoje su ludo zaljubljeni jedno u drugo. Imali su ozbiljne razgovore o braku i o djeci. Nitko se ne bi trebao iznenaditi ako u narednih par mjeseci objave kako čekaju dijete - rekao je izvor o Nicole i Thomu, koji trenutačno traže zajednički dom u Londonu. Igrač ragbija živi sa svojim bratom, no sada s Nicole ženi kupiti kuću. 

IZNENADILA JU SVJETLOST Scherzinger otišla u crkvu: Pred oltarom snimila neobičan prizor

Markantni Thom iza sebe ima brak s manekenkom Kelly Brook (40), a čini se kako je u njemu pjevačica pronašla sve što je ikad tražila od muškarca. S Evansom je vezu službeno potvrdila na zabavi časopisa InStyle studija Warner Bros nakon dodjele Zlatnih globusa.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • ivanaivano 09.08.2020.

    Vidi se vidi ..kad uzmemo u obzir da ima 40+, nit djeteta, a jedini biznis joj je da izgleda dobro! U biti mrsava extreem, sa par strateskih oblina (koje se doimaju veće radi fotka)... osobno gadnjikava treba malo na jače...nesta mi neide sa njom. Ali fanta (poanta) je da ko je to? Doktorat, postignuće, doprinos koji bjese ...? O DAAA hodala 10 godina sa onom jurilicom auta. Hhahah!Ljepsa mi je Karmela Vukov Colić ali 100x sa kojom neispeglanom borom

  • ivanaivano 09.08.2020.

    Kaj je meni ova zena ruzna. Kad progovori oni zubi :/ To kaj je jedini biznis da zgleda mrsavo i utegnuto i nade momka sa računom i nije dostignuto ALI bas nista! Kaos :/

  • MalaMama 08.08.2020.

    Lijepa i zgodna 😍

Komentiraj...
Vidi sve komentare