Show

Komentari 1

Scherzinger otišla u crkvu: Pred oltarom snimila neobičan prizor

Scherzinger otišla u crkvu: Pred oltarom snimila neobičan prizor

Fanovi su objavu 'zatrpali' komentarima, a jedan od njih je napisao: 'Ovo je nevjerojatno... Sretan rođendan legendi Princeu... Njegov talent i nasljedstvo nikada neće biti zaboravljeni'

Pjevačica Nicole Scherzinger (41) je pratitelje na Instagramu 'počastila', u najmanju ruku, neobičnom objavom. Fotografirala je oltar, ali ne bilo kakav, već onaj osvijetljen ljubičastim svjetlom.

- Danas sam u crkvi pognula glavu dok sam molila, a kada sam pogledala prema oltaru, iznenadila sam se. Vidjela sam svjetlo koje nikad prije nisam uočila. Prince, još uvijek svojim svjetlom obasjavaš sve. Sretan ti rođendan, jako mi nedostaješ. Počivaj u svojoj moći - napisala je u opis fotke posvećene glazbeniku koji je preminuo prije četiri godine.

Fanovi su objavu 'zatrpali' komentarima, a jedan od njih je napisao: 'Ovo je nevjerojatno... Sretan rođendan legendi Princeu... Njegov talent i nasljedstvo nikada neće biti zaboravljeni'.

Inače, njegova najdraža boja bila je upravo ljubičasta, a glazbenik je snimio pjesmu 'Purple Rain'. Preminuo je u 58. godini života, a uzrok smrti otkriven je tek gotovo dvije godine nakon tragičnog događaja.

Izvještaj je pokazao kako je umro od predoziranja snažnim analgetikom fentanilom za koji se tvrdi da je čak 50 puta snažniji od heroina.

Najčitaniji članci