To je to što me zanima!

Scherzinger je ponovno okupila bend: 'Jako sam uzbuđena sad'

Nicole je priznala kako je jedan od razloga tadašnjeg raspada grupe bio i njezin poremećaj u prehrani - bulimija. Naime, osjećala se nesposobnom, a nije se ni povjerila svojim kolegicama
Vidi originalni članak

Nakon što su se prije gotovo deset godina razišle, sad se, po uzoru na Spice Girls, ponovno okuplja jedna od najpopularnijih ženskih grupa The Pussycat Dolls. Frontmenica Nicole Scherzinger (41) sada je to i službeno potvrdila, piše Metro

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Jako sam uzbuđena, sada smo odrasle. Tu smo kako bismo vidjele jedna drugu kako sjajimo - rekla je pjevačica. 

Grupa se razišla 2010. kada je došlo do napetosti između članica. Nadaju se kako će sada, kad je prošlo gotovo deset godina, biti drugačije.

VELIKA POVRATAK Fanovi slave: Pussycat Dolls se vraćaju, opet će tresti guzama

Nicole je priznala kako je jedan od razloga tadašnjeg raspada grupe bio i njezin poremećaj u prehrani - bulimija. Naime, osjećala se nesposobnom, a nije se ni povjerila svojim kolegicama. 

- Skrivala sam to od svijeta, bilo me sram. Kada se boriš sa svojim nesigurnostima, to je nešto što ne možeš podijeliti s drugim ljudima. Zahvalna sam i sretna što sam se iz toga izvukla - ispričala je.

Skupa s Melody Thornton (34), Kimberly Wyatt (37), Ashley Roberts (38), Carmit Bachar (45) i Jessicom Suttom (37) planira veliku svjetsku turneju koju će najaviti kroz nekoliko mjeseci.  

- Turneja će biti ogromna i djevojke će pjevati svoje najveće hitove. Čak su spominjale i neke nove pjesme, ali to nije potvrđeno - pišu strani mediji. Najviše gaža bit će po Velikoj Britaniji, a sve kreću iduće godine. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 28.11.2019.

    prelijepa

  • Iskrena mala 28.11.2019.

    Bože, što je ona lijepa!

Komentiraj...
Vidi sve komentare