Show

Komentari 2

Scherzinger je ponovno okupila bend: 'Jako sam uzbuđena sad'

Scherzinger je ponovno okupila bend: 'Jako sam uzbuđena sad'

Nicole je priznala kako je jedan od razloga tadašnjeg raspada grupe bio i njezin poremećaj u prehrani - bulimija. Naime, osjećala se nesposobnom, a nije se ni povjerila svojim kolegicama

Nakon što su se prije gotovo deset godina razišle, sad se, po uzoru na Spice Girls, ponovno okuplja jedna od najpopularnijih ženskih grupa The Pussycat Dolls. Frontmenica Nicole Scherzinger (41) sada je to i službeno potvrdila, piše Metro

POGLEDAJTE VIDEO:

- Jako sam uzbuđena, sada smo odrasle. Tu smo kako bismo vidjele jedna drugu kako sjajimo - rekla je pjevačica. 

Grupa se razišla 2010. kada je došlo do napetosti između članica. Nadaju se kako će sada, kad je prošlo gotovo deset godina, biti drugačije.

Nicole je priznala kako je jedan od razloga tadašnjeg raspada grupe bio i njezin poremećaj u prehrani - bulimija. Naime, osjećala se nesposobnom, a nije se ni povjerila svojim kolegicama. 

- Skrivala sam to od svijeta, bilo me sram. Kada se boriš sa svojim nesigurnostima, to je nešto što ne možeš podijeliti s drugim ljudima. Zahvalna sam i sretna što sam se iz toga izvukla - ispričala je.

Skupa s Melody Thornton (34), Kimberly Wyatt (37), Ashley Roberts (38), Carmit Bachar (45) i Jessicom Suttom (37) planira veliku svjetsku turneju koju će najaviti kroz nekoliko mjeseci.  

- Turneja će biti ogromna i djevojke će pjevati svoje najveće hitove. Čak su spominjale i neke nove pjesme, ali to nije potvrđeno - pišu strani mediji. Najviše gaža bit će po Velikoj Britaniji, a sve kreću iduće godine. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Najčitaniji članci