To je to što me zanima!

Schiffer je za samo minutu u filmu dobila skoro dva milijuna kuna

Claudia i filmski producent Vaughn u braku su od 2002., a imaju kćeri Cosimu i Clementinu te sina Caspara. Manekenka tvrdi kako ju je obiteljski život 'usporio' jer je prije radila svakodnevno
Vidi originalni članak

Nekadašnji supermodel Claudia Schiffer nedavno je napunila 47 godina. Svakodnevnim objavama na društvenim mrežama dokazuje kako još uvijek izgleda kao u 'najboljim danima'

Njemačka manekenka kaže da je glavni 'krivac' za njezinu vitku liniju kombinacija joge i pilatesa. Iako ima troje djece i dalje snima razne kampanje i nosi brojne revije.

Prije 15 godina glumila je u jednom od najljepših božićnih ljubavnih filmova 'Zapravo ljubav'. Sada tvrdi da je za samo minutu pojavljivanja u filmu imala honorar od 1,7 milijuna kuna, što bi značilo da je po sekundi zarađivala oko 28 tisuća kuna. 

Claudia i filmski producent Matthew Vaughn (46) u braku su od 2002., a imaju kćeri Cosimu Violet De Vere Drummond (7) i Clementinu Poppy De Vere Drummond (13) te sina Caspara Matthew De Verea Drummonda (14). Manekenka kaže kako ju je obiteljski život promijenio jer je prije radila svaki dan, a sad je usporila i obitelj stavila na prvo mjesto.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • leptiricaSue 20.12.2017.

    Meni je totalno bezveze a i malo je u ocima berava!!!

  • ljubavudobakolere 20.12.2017.

    usudio bih se reci najljepsa zena svijeta, pravi komad i sad !

  • 20.12.2017.

    bravo zgodna je mmm

Komentiraj...
Vidi sve komentare