To je to što me zanima!

Schlager princeza je na 'lažnoj' Euroviziji predstavila Hrvatsku

Improviziranu Euroviziju organizirao je njemački voditelj i producent Stefan Raab jer je pravo natjecanje otkazano zbog pandemije. Vanessa je nastupila četvrta, a pjevala je pjesmu 'Ti si moja snaga'
Vidi originalni članak

U subotu navečer se na njemačkom televizijskom programu ProSieben odvijala improvizirana Eurovizija pod nazivom 'Free European Song Contest'. Popularna njemačka pjevačica hrvatskog podrijetla Vanessa Mai (28), pravog prezimena Mandekić, predstavljala je Hrvatsku. 

S pjesmom 'Ti si moja snaga' osvojila je deveto mjesto, dok je pobjedu odnio Nico Santos kao predstavnik Španjolske. Društvene mreže prepune su snimki i fotografija Vanessinog nastupa. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Improviziranu Euroviziju organizirao je njemački voditelj i producent Stefan Raab jer je pravo natjecanje otkazano zbog pandemije. Natjecalo se 15 zemalja, a države su predstavljali pjevači koji žive i grade karijeru u Njemačkoj, a zapravo su podrijetlom iz drugih zemalja. 

Vanessa je nastupila četvrta, a dio pjesme pjevala je na njemačkom, dok je dio bio na hrvatskom jeziku. Također, kao i na pravoj Euroviziji, prije njezinog nastupa prikazao se video koji prikazuje Hrvatsku. U videu su kadrovi Dubrovnika, spominje se Luka Modrić i Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji. 

Gledatelji iz Njemačke, Švicarske i Austrije glasali su putem telefona, dok su iz ostalih zemalja o bodovima odlučivale poznate osobe iz tih zemalja ili članovi obitelji pjevača koji su nastupali. U ime Hrvatske bodove je dao Vanessin otac Marino Mandekić. 

POGLEDAJTE URBEBESNU EPIZODU NOVOG SHOWA DESERTI OD OKA: DEAN KOTIGA POSTAO VODITELJ!

Idi na 24sata

Komentari 15

  • menart 17.05.2020.

    Bila je čaku u žiriju u DSDS. Njemačka traži zvijezdu. A inače je vole ljudi naravno koji slušaju njenu glazbu. Simpa cura skroz!

  • Bože Dragi 17.05.2020.

    Koliko je dala Raabu za nastup?

  • realan5 17.05.2020.

    Zgodna pjevacica ali je zgodnija voditeljica

Komentiraj...
Vidi sve komentare