To je to što me zanima!

Schumer nije štedjela DiCaprija: 'Želi ostaviti što čistiji i zeleniji planet za svoje mlađahne cure'

Tri voditeljice ovogodišnje dodjele Oscara na pozornici su "podbadale" najveće holivudske zvijezde, a komičarka Schumer osvrnula se na aktivizam Lea DiCaprija i našalila se na račun njegovog izbora djevojaka
Vidi originalni članak

Teško da ijedan trenutak 94. dodjele Oscara može zasjeniti šamar Willa Smitha (53) komičaru Chrisu Rocku (57), no Amy Schumer (40) se ipak izborila za svojih pet minuta. Jedna od triju voditeljica ceremonije podigla je prašinu šalom na račun glumca Leonarda di Caprija (47).

EKSKLUZIVNA SNIMKA: Pogledajte kako je Will Smith ošamario komičara Chrisa Rocka koji mu je uvrijedio ženu

Uz Schumer su Oscare vodile Regina Hall (51) i Wanda Sykes (58), a ceremoniju su otvorile maskirane u likove iz ovogodišnjih nominiranih filmova.

U svojim šala nikoga nisu štedjele, a Schumer se u jednom trenutku osvrnula na aktivizam Lea DiCaprija.

- Što mogu reći o njemu? Toliko je toga učinio u borbi protiv klimatskih promjena i ostavio je čišći, zeleniji planet za svoje djevojke - rekla je Schumer pa dodala objašnjenje:

- Zato što je on stariji, a one mlađe. Shvatili ste.

Naime, DiCaprio je posljednjih pet godina u vezi je s 24-godišnjom manekenkom Camilom Morrone, a poznat je po tome što uvijek izlazi s mlađim djevojkama.

Svojedobno je ljubio Kate Moss, Naomi Campbell, Bar Rafaeli i Gisele Bündchen, a danas se mnogi šale kako Leo jako često veze prekida kad njegova bolja polovica napuni 25 godina.

PREKRŠIO JE PRAVILA Može li Will Smith izgubiti svoj zlatni kipić nakon incidenta? 'To je čisto nasilje van kontrole...'

Ipak, to nije bio uvijek slučaj. U 90-ima on i Demi Moore bili su jedan od najpoznatijih holivudskih parova, a kad su počeli hodati Leo je imao 23 godine, dok je Demi napunila 35 godina. Par mjeseci kasnije Leo je opet bio slobodan.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • 29.03.2022.

    Nikad mi nije izgledao kao pravi muškarac, lova radi čuda😁

  • Jopazg 28.03.2022.

    To je to,kad si mlad starije,kad si stariji mladje😎

  • muskarac 28.03.2022.

    Los pokusaj oponasanja ricy gervaisa i njegove legendarne recenice o leonardu sa emmya ... to je bila legendarna sala na koju se cak i leondardo smija

Komentiraj...
Vidi sve komentare