Obavijesti

Show

Komentari 27

Može li Will Smith izgubiti svoj zlatni kipić nakon incidenta? 'To je čisto nasilje van kontrole...'

Može li Will Smith izgubiti svoj zlatni kipić nakon incidenta? 'To je čisto nasilje van kontrole...'
4

Akademija se kategorički protivi bilo kakvom obliku zlostavljanja, uznemiravanja ili diskriminacije na temelju spola, seksualne orijentacije, rase, etničke pripadnosti, invaliditeta, dobi, vjere ili nacionalnosti, stoji u njihovom kodeksu

Prema navodima insajdera filmske industrije, Will Smith (53) će možda biti zamoljen da vrati svoj zlatni kipić za najboljeg glumca nakon napada na Chrisa Rocka (57) uživo na pozornici. Akademija filmske umjetnosti i znanosti, koja je u nedjelju podijelila nagrade u Dolby Theatreu u Los Angelesu, ima stroge smjernice u svom kodeksu ponašanja.

POGLEDAJTE KAKO JE WILL SMITH OŠAMARIO KOMIČARA CHRISA ROCKA KOJI MU JE UVRIJEDIO ŽENU:

- U osnovi je to napad. Svi su bili tako šokirani u prostoriji, bilo je tako neugodno - komentirao je izvor za NY post.

- Mislim da Will ne bi želio vratiti svog Oscara, ali tko zna što će se sada dogoditi - dodao je.

94th Academy Awards - Oscars Show - Hollywood

- Mogao ga je ubiti. To je čisti bijes i nasilje izvan kontrole. Čuli su milijun viceva o njima u posljednja tri desetljeća. Nisu brucoši u svijetu Hollywooda i komedije. Izgubio je razum - komentirao je na Twitteru američki redatelj Judd Apatow (54), a kasnije je obrisao objavu.

94th Academy Awards - Oscars Show - Hollywood

Akademija je svoj kodeks ponašanja objavila 2017. nakon skandala o seksualnom uznemiravanju koji je pogodio industriju, u kojem naglašava važnost 'održavanja vrijednosti Akademije', poput uključivanja, poticanja okruženja podrške i 'poštovanja ljudskog dostojanstva'.

94th Academy Awards - Oscars Show - Hollywood

- Osim postizanja izvrsnosti u području filmske umjetnosti i znanosti, članovi se također moraju ponašati etički podržavajući Akademijine vrijednosti poštovanja ljudskog dostojanstva, uključenosti i okruženja podrške koje potiče kreativnost - komentirala je tada predsjednica Akademije Dawn Hudson (66).

Slavni kolege osudili Smithov napad na Oscarima, a sin Jaden ga brani: 'Tako mi to radimo!'
Slavni kolege osudili Smithov napad na Oscarima, a sin Jaden ga brani: 'Tako mi to radimo!'

- U Akademiji nema mjesta za ljude koji zlorabe svoj status, moć ili utjecaj na način koji krši priznate standarde pristojnosti. Akademija se kategorički protivi bilo kakvom obliku zlostavljanja, uznemiravanja ili diskriminacije na temelju spola, seksualne orijentacije, rase, etničke pripadnosti, invaliditeta, dobi, vjere ili nacionalnosti. Upravni odbor vjeruje da su ovi standardi ključni za misiju Akademije i odražavaju naše vrijednosti - poručila je tada Hudson.

GLASUJTE U ANKETI:

KREĆE NAJZABAVNIJI OBITELJSKI KUHARSKI SHOW 'TKO MI BOLJE KUHA'. PRIJAVITE SE OVDJE!