To je to što me zanima!

Schweinsteiger ostavio svoju manekenku zbog A. Ivanović?

Anu i Bastiana snimili su dok su šetali New Yorkom. Držali su se za ruke i izgledali jako zaljubljeno. Ana navodno ne prestaje pričati o nogometašu, jako joj se sviđa
Vidi originalni članak

Kapetan njemačke nogometne reprezentacije Bastian Schweinsteiger (30) sedam godina bio je u vezi s manekenkom Sarah Brandner. Ljepoticu je, piše njemački Bild, ostavio zbog srpske tenisačice Ane Ivanović (26).

- Ana i Bastian isprva su bili samo dobri prijatelji, no s vremenom su se i zaljubili. Ana ne prestaje pričati o njemu - rekao je prijatelj novog para.  

Tenisačicu i nogometaša snimili su dok su šetali New Yorkom. Držali su se za ruke i izgledali jako zaljubljeno. Par vezu nije potvrdio.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • AndrijaSapunar 11.09.2014.

    grub ko lupez

  • vedii888 11.09.2014.

    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa lovaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  • Mthesecond_ It_s ok 11.09.2014.

    Lijep par...To jest samo ona :) Švajniju se posrećilo...A pitanje je dal će potrajati..Hiroviti su ti nogoloptači...Danas jedna,a sutra već druga :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare