To je to što me zanima!

Scijentolozi su Cruiseovoj djeci ispirali mozak, bili su izolirani

Samantha je opisala i vlastitu agoniju koju je prošla kao bivša članica scijentologije. Naime, snaha Dominga tvrdi kako ju je kult prisilio da ode na pobačaj, što je ona i napravila
Vidi originalni članak

Bivša snaha svjetski poznatog opernog pjevača Plácida Dominga (78) Britanka Samantha (51) u scijentološkoj crkvi provela je duge 22 godine, a u intervjuu za Daily Mail otkrila je mračne tajne kulta koji je 'zarobio' zvijezde.

Dok je boravila u Los Angelesu, Sam se družila s Tomom Cruiseom (57), Johnom Travoltom (65) i Jadom Pinkett Smith (47), a ono čemu je svjedočila sad je odlučila podijeliti s javnosti kako bi upozorila ljude na sve opasnosti.

- Moja djeca družila su se s Connorom i Isabellom, djecom Toma Cruisea i Nicole Kidman. Kad se Nicole 2001. napokon odlučila razvesti, počela je indoktrinacija njezine djece. Ispirali su im mozak, učili su ih da trebaju mrziti vlastitu majku, smatrati je nepodobnom i lošom ženom. Ta djeca živjela su u izoliranom kampu za obuku, gdje su ih danonoćno nadzirali starješine. Gledajte, ako si dio Tomove obitelji, moraš biti scijentolog, u protivnom ćeš biti potpuno izopćen, baš poput njegove kćeri Suri - izjavila je Sam.

Sam, koja je zajedno s kćeri Palomom (22), Victorijom (20) i Danijelom (17) te bivšim suprugom Plácidom Jr.  (53) napustila kult, prisjetila se i obiteljske tragedije Travolte.

- Kad mu je sin Jett 2009. tragično preminuo tijekom obiteljskog odmora na Bahamima u dobi od 16 godina, John ga je pokušao 'oživjeti'. Zapovjedio je Thetani, tzv. duhu scijentologije, da uđe natrag u sinovo tijelo. Kad je nekoliko mjeseci poslije tragedije Travoltina supruga Kelly Preston (56) ostala trudna, scijentolozi su joj objasnili kako je Thetan njezina pokojnog sina Jetta ušao u novorođenog Bena.

Samantha je opisala i vlastitu agoniju koju je prošla kao bivša članica scijentologije. Naime, snaha Dominga tvrdi kako ju je kult prisilio da ode na pobačaj, što je ona i napravila.

- Kad sam im rekla da sam trudna, mislila sam da će me samo prebaciti u neku manju podružnicu crkve, gdje nije bilo toliko stresa i obveza, ali ne. Poslali su me u kliniku koja besplatno izvodi abortuse jer moj nisu htjeli platiti čak su mi savjetovali da lažem liječnicima da sam beskućnica kako se moje ime ne bi povezalo s kultom - objasnila je.

Poslije su je smjestili u tajnu scijentološku kuću kako bih se oporavila od traume. Tjedan dana poslije vratili su je na posao, kako kaže, kao da se ništa nije dogodilo.

Nedugo nakon toga, njezin brak sa scijentologom Mikeom Gomesom s kojim je bila prije Plácida bio je okončan. Samantha supruga više nikad nije vidjela, a papire o razvodu scijentološki starješine poslali su joj internim e-mailom.

Drugog supruga, Plácida Juniora upoznala je unutar kulta. Tamo su se protivili njihovoj vezi. Naime, scijentolozi su govorili kako nisu dobar par. 

U roku od nekoliko tjedana Domingo je prisilno poslana u tzv. 'Projektnu skupinu za rehabilitaciju', radni logor za članove koji su navodno počinili zločine protiv crkve, piše Daily Mail.

- Ondje su me držali oko godinu samo kako bi me udaljili od Plácida. Bila sam u podzemnoj jami točno ispod bulevara Hollywood u Los Angelesu. Morala sam prolaziti kroz tunele i ribati masnoću s njih, svaki dan po deset sati dnevno. Sve je bilo puno štakora i žohara - otkrila je. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • perhpethua 14.07.2019.

    I sad nakon 22godine provedene u toj sekti odjednom neko prosvjetljenje i sve što je radila kao članica dolazi joj kao nenormalno a dok je ribala te tunele pune žohara i štakora i dok je nesvojevoljno išla na pobačaj šta joj je onda bilo u glavi? Kao sve je u redu. Trebale bi se ove fbi, csi, i ostale slične infiltrirati i skupit par dokaza što se točno unutar svega toga događa..

  • medeki 12.07.2019.

    Koliko ispranih mozgova je moguće vidjeti u Hrvatskoj, što domoljubi, što crkva!

  • 12.07.2019.

    to treba zabraniti to je preslo sve mjere i granice,

Komentiraj...
Vidi sve komentare