To je to što me zanima!

Scott je vikao na Kourtney: Pet godina nismo spavali zajedno!

Ti bi prostora? Koliko točno prostora trebaš? Ni bračnu postelju ne dijelimo, a ti bi prostora, vikao je Scott. Kourtney mu je rekla da mora razmisliti o njihovoj vezi
Vidi originalni članak

Kad mu je pred kamerama rekla da je trudna s njihovim trećim djetetom, Scott Disick ostao je bez teksta. Jedino što je uspio reći Kourtney Kardashian (35) bilo je kako je mislio da neće imati više djece. 

Uz sve to, Disick je nedavno bio na odvikavanju jer, kako je obitelj primijetila, ima problema s alkoholom. Kourtney mu je nakon toga rekla da treba malo prostora i da želi neko vrijeme biti sama kako bi shvatila što zapravo želi od života. 

Da bi stvari bile još gore, dok su se svađali Scott je počeo vikati na Kourtney i ispostavilo se da zaista imaju probleme. 

- Ma o čemu ti pričaš?! Koliko točno prostora trebaš?! Pa nismo spavali skupa pet godina - izderao se Disick. Kourtney mu je na to rekla da će i njemu goditi da se malo razdvoje, da oboje shvate što žele kako ne bi imali iste probleme koje su imali prije nekoliko godina. 

Kourtney je, podsjetimo, u osmom mjesecu trudnoće. Iako ne dijele krevet, par barem ima zdrav seksualni život. Svađu su, naravno, zabilježile kamere reality showa. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • CoCo1620 29.11.2014.

    kao on je ostao u soku?!? pa kad se nezna sexati bez da odma dijete napravi onda si je sam kriv... a ne ona... kao on u "soku".

  • kung fu panda 27.11.2014.

    loš scenarij s ponavljanjem situacija iz druge trudnoče

  • muskarac 27.11.2014.

    koja tragedija.. sebi ne mogu doc

Komentiraj...
Vidi sve komentare