To je to što me zanima!

Seal: Heidi, zašto se seksaš sa zaposlenikom, ispadaš jadna

Glazbenik smatra da bi njegova bivša supruga trebala naći boljeg novog dečka od dugogodišnjeg tjelohranitelja.To što se spetljala s njim Seal zove nedostatkom stila
Vidi originalni članak

Prošlo je sedam mjeseci otkako su se odlučili rastati. Razlog rastave navodno su bile njegove brojne afere, dadilja mu je navodno bila jedna od ljubavnica, bančenja po klubovima i nagla narav. Ljetos su ga fotografirali na jahti u društvu nepoznate brinete. No sad kad je njegova bivša ponovno sretno zaljubljena nastali su problemi. 

- Volio bih da Heidi za seks nađe nekog drugog, a ne čovjeka koji joj je na platnoj listi. To pokazuje da uopće nema stila, a ja volim misliti da sam bio u braku s otmjenom ženom - rekao je Seal (49). 

Heidi Klum (39) fotografirali su dok se na plaži ljubila sa svojim dugogodišnjim tjelohraniteljem. Seal sad izigrava povrijeđenog jadnička i tvrdi da ga je manekenka s tjelohraniteljem varala dok su još bili u sretnom braku. 

Klum je šokirao Sealov komentar i požalila se prijateljima. Kaže da tijekom braka nikad nije ni pomislila na preljub. S tjelohraniteljem se zbližila nakon što je napustila pjevača, pomogao joj je dok joj je bilo najteže. 

- Uopće me ne čudi što krivnju za rastavu želi prebaciti na Heidi, svi smo samo čekali kad će napraviti tako nešto - kaže prijatelj bivšeg para.

Klum i Seal imaju četvero djece, kćeri Leni (8) i Lou (2) te sinove Henryja (6) i Johana (5). Par je u braku bio sedam godina i svake su godine na raskošnoj ceremoniji obnavljali bračne zavjete. Nakon svega, ona se odselila i podnijela zahtjev za rastavu. 

Idi na 24sata

Komentari 129

  • zmajček_1 03.09.2012.

    kakav tenke!

  • Bassanac 03.09.2012.

    Seal: Boban Rajovic Black Edition :D

  • LebronPetrovic 02.09.2012.

    Ma biž silo nečista !

Komentiraj...
Vidi sve komentare