To je to što me zanima!

Sean Penn (63) uživao na plaži s 24 godine mlađom glumicom

Američki glumac iza sebe ima nekoliko propalih brakova, a posljednjih pet mjeseci bio je u vezi s 19 godina mlađom, ukrajinskom glumicom, Olgom Korotyayevom. Sad je uhvaćen u šetnji s 24 godina mlađom, novom djevojkom
Vidi originalni članak

Glumac Sean Penn (63) snimljen je na plaži s 24 mlađom djevojkom Nathalie Kelley. Par se šetao i uživao u sunčanom danu, a u jednom trenutku su se i držali za ruke.

ZAJEDNO SU GLUMILI U SERIJI 'PRIJATELJI' Sean Penn o smrti Matthewa Perryja: 'Tragično, ali ne mogu reći da sam bio jako iznenađen'

Par je uživao u šetnji na plaži u Miamiju.

Nathalie je nosila plavi dvodijelni kupaći kostim i bijeli ogrtač, dok se Penn odlučio za ležerne kratke hlačice i majicu.

U jednom trenutku, ne mareći za poglede drugih, držali su se za ruke i bili bliski.

Pennova nova djevojka rođena je u Peruu i odrasla u Australiji od svoje treće godine, a najpoznatija je po ulogama u serijama i filmovima 'Brzi i žestoki: Tokyo Drift', 'Body of Proof'', 'The Vampire Diaries'.

PONOVNO ZALJUBLJEN Legendarni glumac potvrdio da ima 19 godinu mlađu djevojku: Najslavniju bivšu je znao vezati

Posljednjih pet mjeseci glumac je bio u vezi s s ukrajinskom glumicom Olgom Korotyayevom, koja je bila 19 godina mlađa. Penn se nije službeno oglasio o prekidu, iako je javnost mislila kako će njihova veza zaista potrajati.

Podsjetimo, ljubavni život glumca je poprilično bogat. Iza sebe ima nekoliko propalih brakova. Bio je u braku s Madonnom od 1985. do 1989., a zatim se 1996. vjenčao s Robin Wright, od koje se rastao 2010.  Zajedno imaju dvoje djece, kći Dylan i sina Hoppera.

Treći brak je imao s 32 godine mlađom australskom glumicom Leilom George, a oženili su se 2020. No glumica je nakon godinu dana braka podnijela zahtjev za razvod.   

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Jopazg 12.12.2023.

    I tata bi sine.

  • lily A 12.12.2023.

    Dobar glumac sl godine cine svoje moze ti kcerka bit

  • Cherylin 12.12.2023.

    Odličan glumac ali takav može često privat biti "težak"

Komentiraj...
Vidi sve komentare