To je to što me zanima!

Sean Penn: Mislim da me niti jedna žena nije stvarno voljela

Kad bolje promislim o svom ljubavnom životu, mislim da me niti jedna žena s kojom sam bio nije voljela jednakom mjerom kao ja nju, rekao je glumac u intervjuu
Vidi originalni članak

U braku je bio dva puta - s Madonnom (54) četiri i s Robin Wright (46) 13 godina. Nakon dva braka i brojnih veza s uglavnom mlađahnim ženama, Sean Penn (52) misli da ga niti jedna s kojom je bio nije zapravo voljela.

- Nema nikakve sramote u tome da priznamo da svi želimo da nas netko voli. Ja to priznajem. A kad bolje promislim o svom ljubavnom životu, mislim da mi se ta želja zapravo nikad nije ostvarila - rekao je Penn za časopis Esquire.

Glumac dodaje da je on bio slijepo zaljubljen u sve žene s kojima je bio i da nije ni shvaćao da mu ljubav ne uzvraćaju istom mjerom. Tek su mu sada neke stvari jasne.

Najteže mu je bilo kad se konačno rastao od Robin, a njihov sin Hopper (19) morao je na operaciju mozga jer se ozlijedio vozeći skateboard. Nakon operacije dječak se preselio k Robin i Sean je ostao sam. 

- Osjećao sam se izgubljeno. Nisam znao što da radim. Neko vrijeme sam se opijao po barovima, a zatim sam danima gledao televiziju - kaže glumac. 

Gledajući televiziju saznao je za potres na Haitiju i odlučio se 'probuditi' i pomoći žrtvama. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • ĐinoKostelec 13.12.2012.

    koji lik:D

  • WOMANIZER 13.12.2012.

    i ja mislim da ga madonna jest voljela!

  • luzerčina 13.12.2012.

    da nisi bio pijan većinu vremena možda bi primjetio drugačije, sad si u depri jer si loko cijeli život, to ti je normlna nuspojava, bolje nego da si agresivan i lud ko Mel Gibson!

Komentiraj...
Vidi sve komentare