To je to što me zanima!

Šegetin izbrisala dečka, govori se o prekidu: 'To je bila oklada'

Barbara Šegetin tvrdi nam kako je između nje i tenisača Damira Džumhura sve u redu. Nedavno su se prestali pratiti na Instagramu pa su pokrenuli glasine da su prekinuli
Vidi originalni članak

Iz zafrkancije sam ga otpratila s Instagrama. Nešto smo se kladili, ali ne bih sad išla u detalje, tvrdi nam Barbara Šegetin (30). 
Nekoliko dana prije, točnije na Valentinovo, riječka manekenka nam je rekla kako je s Damirom Džumhurom (28), tenisačem iz BiH, upravo u krevetu i kako planiraju dan.

POGLEDAJTE VIDEO: Skrivaju tetovaže posvećene bivšim ljubavima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Barbaru su nasmijale priče kako su prekinuli jer se više ne prate na Instagramu. Upućeni tvrde da je riječ o velikoj ljubavi. Uostalom, par je napravio i zajedničku tetovažu. Na prstu su istetovirali znak beskonačnosti nedugo nakon što su postali par, a prohodali su prije četiri mjeseca.

Barbaru je Damir, kako nam je ranije rekla njena prijateljica, osvojio dobrotom i iskrenošću. Upoznali su se preko zajedničkog prijatelja prije nekoliko mjeseci u Beogradu, gdje ona živi posljednjih godina s mlađom sestrom Tinom (28) nakon izlaska iz Big Brother kuće, a ljubav je planula na prvi pogled. Tenisač iz Bosne i Hercegovine osvojio ju je dobrotom i pažljivošću. 

- U moru loših ljudi takve osobine su rijetkost - povjerila se riječka manekenka bliskim prijateljima. Ranije nam je rekla kako je kod muškarca odbija lijenost, mrzi kad je neradnik, ne voli aljkavost, nekulturu i pretvaranje. Damir je, smatra Barbara, čista suprotnost. Iako su stalno skupa i ne odvajaju se jedan od drugog, zaruke još nisu pale.

ZALJUBLJENI GOLUPČIĆI Otputovali u Australiju: Šegetin pije koktele dok Damir trenira...

Barbara je ljetos prekinula zaruke s misterioznim Lazarom iz Crne Gore nakon nekoliko mjeseci zajedničkog života. Bile su joj to druge zaruke. Kako kažu prijatelji manekenke, daje se sva kad se zaljubi i vjeruje u vječnu ljubav. No uvidjela je da to nije to, odnosno da ona i Lazar nisu kompatibilni. Nakon prekida odmarala se je s prijateljicama na moru. Tad se zarazila i koronom, no imala je, nasreću, lakši oblik i brzo se oporavila.

Prije Lazara ljubila je također misterioznog muškarca čije ime nikad nije otkrila u javnosti. Iz ljubavi prema njemu na rebra je tetovirala logo njihova benda Guns N’Roses, no nije zažalila.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • ..lola. 18.02.2021.

    A tetovaža..? :D

  • jamesbond7777 18.02.2021.

    Izgleda da je ona ta koja nije dobila oklade 😂😂😂

  • eddie 18.02.2021.

    iskoristio i odj. ...klasika

Komentiraj...
Vidi sve komentare