Obavijesti

Show

Komentari 33

Šegetin izbrisala dečka, govori se o prekidu: 'To je bila oklada'

Šegetin izbrisala dečka, govori se o prekidu: 'To je bila oklada'
6

Barbara Šegetin tvrdi nam kako je između nje i tenisača Damira Džumhura sve u redu. Nedavno su se prestali pratiti na Instagramu pa su pokrenuli glasine da su prekinuli

VIDEO

Iz zafrkancije sam ga otpratila s Instagrama. Nešto smo se kladili, ali ne bih sad išla u detalje, tvrdi nam Barbara Šegetin (30). 
Nekoliko dana prije, točnije na Valentinovo, riječka manekenka nam je rekla kako je s Damirom Džumhurom (28), tenisačem iz BiH, upravo u krevetu i kako planiraju dan.

POGLEDAJTE VIDEO: Skrivaju tetovaže posvećene bivšim ljubavima

Pokretanje videa...

tetovaže 01:26

Barbaru su nasmijale priče kako su prekinuli jer se više ne prate na Instagramu. Upućeni tvrde da je riječ o velikoj ljubavi. Uostalom, par je napravio i zajedničku tetovažu. Na prstu su istetovirali znak beskonačnosti nedugo nakon što su postali par, a prohodali su prije četiri mjeseca.

Barbaru je Damir, kako nam je ranije rekla njena prijateljica, osvojio dobrotom i iskrenošću. Upoznali su se preko zajedničkog prijatelja prije nekoliko mjeseci u Beogradu, gdje ona živi posljednjih godina s mlađom sestrom Tinom (28) nakon izlaska iz Big Brother kuće, a ljubav je planula na prvi pogled. Tenisač iz Bosne i Hercegovine osvojio ju je dobrotom i pažljivošću. 

- U moru loših ljudi takve osobine su rijetkost - povjerila se riječka manekenka bliskim prijateljima. Ranije nam je rekla kako je kod muškarca odbija lijenost, mrzi kad je neradnik, ne voli aljkavost, nekulturu i pretvaranje. Damir je, smatra Barbara, čista suprotnost. Iako su stalno skupa i ne odvajaju se jedan od drugog, zaruke još nisu pale.

Otputovali u Australiju: Šegetin pije koktele dok Damir trenira...
Otputovali u Australiju: Šegetin pije koktele dok Damir trenira...

Barbara je ljetos prekinula zaruke s misterioznim Lazarom iz Crne Gore nakon nekoliko mjeseci zajedničkog života. Bile su joj to druge zaruke. Kako kažu prijatelji manekenke, daje se sva kad se zaljubi i vjeruje u vječnu ljubav. No uvidjela je da to nije to, odnosno da ona i Lazar nisu kompatibilni. Nakon prekida odmarala se je s prijateljicama na moru. Tad se zarazila i koronom, no imala je, nasreću, lakši oblik i brzo se oporavila.

Prije Lazara ljubila je također misterioznog muškarca čije ime nikad nije otkrila u javnosti. Iz ljubavi prema njemu na rebra je tetovirala logo njihova benda Guns N’Roses, no nije zažalila.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu