To je to što me zanima!

Šeherezada i Onur brzinski su 'ubili' 'Strasti Orijenta'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nakon četiri dana prikazivanja Nova TV ukinula je tursku sapunicu 'Strasti Orijenta'. Sve ljepotice i manekeni nisu bili dovoljan mamac za publiku
Vidi originalni članak

Tursku sapunicu Nove TV 'Strasti Orijenta', kojom su htjeli konkurirati RTL-ovoj '1001 noći', ukinuli su zbog slabe gledanosti. Emitirala se samo četiri dana u 21 sat isto kao i RTL-ova serija koja prati kompliciranu ljubavnu priču o Šeherezadi i Onuru.
- Podaci gledanosti te serije pokazali su da se trend popularnosti turske produkcije nije proširio u Hrvatskoj. S obzirom na to da serija ne može pratiti rezultate naše TV kuće, za nju više nije bilo mjesta u našoj shemi - objasnila je Vedrana Cvetko s Nove TV.
Neslužbeno doznajemo da je gledanost serije bila oko 8 posto, a gledanost '1001 noći' dvostruko je veća, odnosno oko 15 posto. Umjesto 'Strasti Orijenta', dodaje Cvetko, emitirat će se serija 'Lud, zbunjen, normalan'. Publiku očito nije privukla priča o ljepotici koja se iz osvete majci udala za starijeg bogataša, kao ni glavni glumac, bivši najbolji model svijeta. S druge strane zaniteresiranost za Šeherezadom i Onurom ne jenjava. Mamac za žene, osim plavookog Onura, je i njegov najbolji prijatelj Kerem, kojega glumi Tardu Flordun (38). Osim što se šuška da ima problema s drogom i alkoholom, Flordun je prvi Turčin koji je javno priznao da ga je djevojka prevarila.
- Bilo je to dok sam služio vojni rok. Prevarila me sa zajedničkim prijateljem. Vrativši se iz vojske kući, svi zajedno smo otišli na večeru. Shvatio sam da se ponašaju tajnovito i da su prebliski pa sam ih  izravno pitao. Oni su mi sve priznali - ispričao je Tardu. Dodao je da je isprva djevojci rekao da je i dalje voli te da, bez obzira na sve, želi ostati s njom. Ipak, shvatio je da su se u njemu pobudile oprečne emocije. Otkrio je kako joj nije mogao oprostiti što ga je prevarila s prijateljem, nego joj se osvetio.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • lizi 23.09.2010.

    a neka je...

  • demmy 23.09.2010.

    ma bezvez konačno nešto dobro pa ukinu,ukinite lud zbunjen normalan i meksičke sapunice turske su malo osvježenje od meksičkih i domačih gluposti!!!

  • dssddssdsfggdsw 23.09.2010.

    Samo vi gledajte sapunice dok sve cvjeta u državi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare