To je to što me zanima!

'Šeherezada': Moj otac je bio 'zaljubljen' u mene...

Šeherezadin otac nije podnosio njene dečke i bio je ljubomoran. Kaže da je imala sretno djetinjstvo iako su joj roditelji bili strogi, a posebno njen otac
Vidi originalni članak

Zvijezda serije '1001 noć' Bergüzar Korel (28) u seriji bi, baš kao u stvarnosti, učinila sve za obitelj. Osim velike ljubavi prema suprugu Halitu i sinu, Šeherezada je vezana uz obitelj. Kaže da je imala sretno djetinjstvo iako su joj roditelji bili strogi, a posebno otac.
- Postavljao je previše granica i bio je ljubomoran. Ako bi nas konobar slučajno taknuo dok nas je posluživao, to se pretvorilo u velik problem. Previše se brinuo za nas. Toliko nas je volio da se nije znao nositi s tim - rekla je Šeherezada. Dodaje da je otac bio 'zaljubljen' u nju jer je bila najmlađa kći i njegova mezimica.
- Prvog dečka imala sam s 20 godina. Čim bi tata čuo da sam s nekim, tugovao bi. Moj dečko dolazio je po mene doma, a otac ga je zadržavao do jutra jer nije želio da s njim izlazim - opisala je glumica.
Šeherezadin otac, koji je također bio glumac, umro je 2005. godine. U trenutku njegove smrti Bergüzar je dobila prvu veliku ulogu, u filmu 'Dolina vukova'.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • šaban_šaulić 18.09.2010.

    seherzada ti si uzrok mojih jadaaa :)

  • ružno pače 18.09.2010.

    normalno kod njih

  • tajnamoja 18.09.2010.

    Već viđeno, i onda se udala za starijeg i prethodno oženjenog.

Komentiraj...
Vidi sve komentare