To je to što me zanima!

Šeherezadu odsad možete nositi i na vašim majicama

Srećko Vargek kaže da su majicom WGW željeli istaknuti kako u današnjem društvu svatko ima svoju cijenu. Možda tiska majice s likovima serije
Vidi originalni članak

Odnedavno se u trgovinama WGW mogu kupiti crne majice s natpisom 'Šeherezada 150.000 dolara'. U trgovini nam kažu da prodaja odlično ide, a majica stoji 99 kuna. Zasad ne planiraju tiskati slične majice s temom '1001 noći'. Direktor WGW-a Srećko Vargek kaže da tekst na majici nije isključivo povezan sa sapunicom, koja je pravi hit.
- Volim se zabavljati, pa je tako nastala i ideja za taj natpis. Više se odnosi na Šeherezadu iz arapskog zbornika priča '1001 noć', a želio sam reći da svatko od nas ima svoju cijenu. Njezina je u našem slučaju 150.000 dolara - ispričao je Vargek. Dodaje da je svjestan popularnosti serije pa zato ne želi propustiti priliku da uskoro tiska majice s fotografijama Onura, Šeherezade, Kenana i Bennu.
- Još ne možemo tiskati majice s njihovim likovima jer nemamo autorska prava za fotografije. Ako bi nam se pružila prilika, sigurno bismo prvi to učinili - ispričao je Srećko, bivši zaručnik Severine Vučković.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • mala st 01.10.2010.

    koji luđaci a ovo je stvrano jako bitna vijest odmah s njom na naslovnicu........................

  • mala st 01.10.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • mali_od_hercegovine 01.10.2010.

    Sto se tice ovog glupana, sto je netko vec rekao, sigrno se on probudio jedno jutro i rekao idemo printati majice sa imenom Šeherzada i bubnimo cijenu 150000 $ i ono se sutra pocme prikazivati seherzada i vidi, proda se za tu cijenu. Jbt trebalo bi mu reci da pocme printti brojeve lota na majici.

Komentiraj...
Vidi sve komentare