To je to što me zanima!

Seka Aleksić čivavi za 250 eura kupila bundu od krzna

Srpska folk pjevačica razmišlja i o kupnji kolica kako njena kujica ne bi prljala šapice. Nalakirala joj je nokte i kupila bundu od pravog krzna
Vidi originalni članak

Bjonda je luda za pinky bojom, kaže Seka Aleksić za svoju čivavu. Nedavno joj je za noćni izlazak nalakirala nokte te je “ubacila” u torbicu Louis Vuitton. Psu su se raširile oči od straha vidjevši kako mu je “mama” kupila i bundicu od pravog krzna za 250 eura. Srpska folk pjevačica razmišlja i o kupnji kolica kako njena kujica ne bi morala prljati šapice. Američka glumica Tori Spelling tako je u šetnju po Los Angelesu vozila svoju sada preminulu kujicu Mimi La Rue. Mopsica od desetak kila odbijala je hodati, pa ju je “Donna” vozila.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Brasildream 10.02.2009.

    BOLESNICA!!!!

  • nela 10.02.2009.

    sve dok je budala Gastarbeitera koji ce krvavo zaradjeni novac davati da bi vidili silikone i culi cajke, bice i ovakvih gluposti..

  • jelena 10.02.2009.

    Uopće mi nije jasno zašto te jadne pse nose u torbicama? I sad mu još ona hoće kupit kolica da ne prlja šapice. Baš psa briga jesu li mu šapice čiste ili prljave, sigurno je zdravije za njega da hoda i trčkara, ovak od jadnička malog samo pravi bogalja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare