To je to što me zanima!

Seka Aleksić na dva mjeseca otišla u samostan da nađe mir

Prije nego što se podvrgne umjetnoj oplodnji, pjevačica se povukla iz javnosti i na dva mjeseca otišla u samostan Kuveždin u Fruškoj gori, piše srbijanski Alo!
Vidi originalni članak

Folk pjevačica Seka Aleksić (29) odlučila se na dva mjeseca povući iz javnosti i duhovni mir pronaći u samostanu Kuveždin na Fruškoj gori, piše srbijanski Alo!.

- Seka je odlučila da prije odlaska na umjetnu oplodnju očisti svoje tijelo i duh tako što će vrijeme provesti izolirana od vanjskog svijeta, posvećena molitvi i postu. Ona žarko želi djecu, kao i njen muž, i spremna je dati sve od sebe kako bi joj se ta želja što prije ispunila - tvrdi izvor.

Pjevačica je u samostan stigla sa suprugom Veljkom Piljikićem. Vrijeme uglavnom provodi u dugim razgovorima s duhovnikom koji joj pomaže da shvati svrhu ovozemaljskog postojanja i svlada životne prepreke. Pjevačica je zatrudnjela krajem prošle godine, no početkom godine izgubila je dijete zbog izvanmaterične trudnoće. Par je nakon toga putovao po Austriji, Africi i Egiptu i posvetio se poslu nakon čega su odlučili da se Seka podvrgne umjetnoj oplodnji kako bi postali roditelji. 

Nakon što je izgubila dijete pjevačica se prema pisanju srpskih medija suočila s teškom depresijom. Tada je izjavila da je još u šoku i da joj je teško govoriti o tome. Za kick boksača udala se u rujnu prošle godine, a par je navodno razmišljao i o posvajanju djeteta.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • glumac12 12.09.2011.

    nije ni cudo, ja nebi ni mrtav lego s onim majmunom u krevet da sam zensko

  • user_107575 12.09.2011.

    jako ruzni komentari ,kakav narod :(((

  • user_110809 12.09.2011.

    ...išla u samostan da nađe mir !?!?!?...bolje da je otišla na neki otok...jer ovako samo Boga vriđa...svi znamo da nije s Božje strane ić na umjetnu oplodnju...ljudi koji nemogu imat dice pomire se s tim križem...a ona se igra Boga namistit će da budu blizanci...spol....datum rođenja....A Seko...Seko...neka te Bog blagoslovi....

Komentiraj...
Vidi sve komentare