To je to što me zanima!

Seka Aleksić za torbice i štikle 'iskeširala' preko 370 tisuća kn

U prostoriji od tridesetak kvadrata, pjevačica drži dizajnersku kolekciju torbi na koju ne bi ostale imune niti poznate modne ovisnice, a brojne police ispunjene su skupocjenim štiklama
Vidi originalni članak

Folk diva Seka Aleksić (39) jedna je od najplaćenijih pjevačica na području Balkana. Zahvaljujući dugogodišnjoj karijeri, Seka živi životom na kojem bi joj pozavidjele i neke svjetske zvijezde. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Srpski mediji godinama unazad 'šuškaju' kako je za luksuznu vilu u Staroj Pazovi, nedaleko od Beograda, 'iskeširala' pola milijuna eura (oko 3.5 milijuna kuna). Ipak, taj podatak nije pretjerano iznenadio brojne pratitelje. 

No nakon što je otvorila vrata svog walk-in ormara, Seka je izazvala 'lavinu' komentara na društvenim mrežama. U prostoriji od tridesetak kvadrata, pjevačica drži dizajnersku kolekciju torbi na koju ne bi ostale imune niti poznate modne ovisnice, a brojne police ispunjene su skupocjenim štiklama. 

Na prvi pogled dominiraju štikle s potpisom Christian Louboutin. Pjevačica ih je kupila u gotovo svim bojama, a prosječna cijena jednog para je oko pet tisuća kuna. 

Srpski mediji pišu kako je Sekin ormar vrijedi više od pola milijuna eura. Pjevačica je u intervjuu otkrila kako posljednjih nekoliko godina ne 'baca' novac na krpice, a nada se da će u bliskoj budućnosti roditi djevojčicu koja će jednog dana naslijediti njezin 'komadić raja'. 

Idi na 24sata

Komentari 404

  • 30.09.2020.

    Ima je... i napridna i nazadna je

  • ucjena 30.09.2020.

    I? ostala si ista ::::)))

  • zagorska puntarica opet 30.09.2020.

    Jel barem sretna?

Komentiraj...
Vidi sve komentare