To je to što me zanima!

Seke bi ljubile mornare: Na ruci Cigi istetovirao sidro

Neven Ciganović jako je zadovoljan radom i jedva čeka da ponovno dođe u salon i istetovira cijelu ruku. Stilist nije plakao dok ga je majstor tetovirao
Vidi originalni članak

Nakon što je začuo zvuk mašinice za tetoviranje, preokrenuo je očima, okrenuo je glavu na drugu stranu i hrabro ispružio lijevu ruku.
- Ovo stvarno boli, auuu - zapomagao je modni stilist dok mu se lice grčilo od boli, ali suzu nije pustio. Neven Ciganović (38) u studiju za tetoviranje “Gandalf” istetovorao je sidro. Kaže da ono za njega nema neko posebno značenje. Već mu se dopalo.
- U vojsci sam proveo mjesec dana u Bihaću. Svih mjesec dana sam bio u bolnici. Imao sam upalu pluća, a tamo sam operirao i slijepo crijevo - otkriva Cigi. Na ožiljak od operacije dao si je oslikati guštera. Bilo je to 1989. Cigija su oslobodili od služenja vojnog roka.
- Nakon sidra planiram staviti i sirenu - rekao je i dodao da želi oslikati cijelu lijevu ruku. Misli da je to jako seksi.
- Tetovaže su danas moderne. Imaju ih 'zadnje tetkice’ i pravi macho frajeri. Naravno i žene - tvrdi društveni kroničar. Međutim, nikada mu nije palo na pamet tetovirati ime voljene osobe.
- Onda bi bio istetoviran od glave do pete - nasmijao se i dodao da mu je to bezveze. Ljiljana je prvog tetovirao, još u srednjoj školi. Nosi ga na ramenu.
Od tetovaža ima još zmaja i trajbl. Ni jednu ne želi pokazati zato što neke trebaju na doradu. Ciganović je bio jako zadovoljan majstorovim radom i jedva čeka da ponovno dođe u salon i istetovira cijelu ruku.

PRIJE 10 GODINA PLAKAO OD BOLI
Punih mjesec dana bio je u vojsci, ali dovoljno da istetovira guštera. Kaže da danas tetovaže imaju i “zadnje tetkice”. Plakao je dok su mu tetovirali zmaja na vratu.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • user_41038 26.11.2009.

    Pali se na mornare, strava ...

  • _lackovic_ 26.11.2009.

    nek si na guzici istetovira k...c, to bi mu najviše pristajalo

  • plavuša13 26.11.2009.

    Zbilja "macho"----za g... paradu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare