To je to što me zanima!

Seks-bomba iz 'Top Guna' neprepoznatljiva na ulici

Šetajući gradom Kelly McGillis držala je ruku u džepu i pušila cigaretu. Prije godinu dana priznala je da je lezbijka te da je s muškarcima završila
Vidi originalni članak

Glumica koja je nekada bila prava seks-bomba, danas ni malo ne brine za svoj izgled. Za šetnju gradom Kelly McGillis (52) odjenula je traperice, crnu majicu, zelene tenisice, a frizera, izgleda, nije dugo posjetila. Glumica je ne obazirući se na fotografe šetala pušeći cigaretu, a drugu ruku držala je u džepu. Proslavila se ulogom u filmu 'Top Gunu' gdje je glumila instruktoricu koja zavede Toma Cruisea (47). Tada su krenule glasine da Kelly voli žene, a to je potvrdila prije godinu dana.
- Gotova sam s muškarcima. To sam isprobala i sada trebam krenuti dalje. Moram biti iskrena prema sebi i to mi je sada veliki izazov. Sljedeća veza će mi biti sa ženom - kazala je glumica koja se udavala dva puta te ima dvoje djece. Glumica je prije deset godina u filmu 'The Monkey Mask' snimila lezbijsku scenu sa Suzi Porter.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • flyingtiger 12.04.2010.

    jedino što u tom filmu vrijedi je jakna Top Gun G-1 tvrtke Cockpit USA Inc. Sve ostalo je totalna fikcija i hollywoodsko preseravanje Toma Cruisea i Kelly McGillis (koja je btw. već tada izgledala ko lezba)

  • damok 12.04.2010.

    ovo potvrđuj mit o škotima : muškog i ženskog škota možete razlikovati samo po dužini dlaka na rukama :)

  • trešnja 12.04.2010.

    S 52 godine nebi ju trebali zanimati niti muškarci niti žene...to su godine za vlastitu duhovnu nadgradnju,a fizički izgled je ionako prolazan,ma kakav on bio.I lijepi umiru,zar ne????

Komentiraj...
Vidi sve komentare