To je to što me zanima!

Seks princa Andrewa i robinje snimao njegov prijatelj pedofil

Navodno je Jeffrey potajno snimao svoje imućne prijatelje kako se seksaju s maloljetnicama i ruskim manekenkama kako bi ih jedan dan mogao ucjenjivati
Vidi originalni članak

Agenti FBI-ja trenutačno pregledaju videovrpce koje su uzeli iz kuće bogataša i osuđivana pedofila Jeffreyja Epsteina (61). Na njima je, vjeruju, i seks-snimka princa Andrewa (54) i seksualne robinje Virginije Roberts (31). Navodno je Jeffrey potajno snimao svoje imućne prijatelje kako se seksaju s maloljetnicama i ruskim manekenkama kako bi ih jedan dan mogao ucjenjivati. 

Policija je u kući našla nekoliko skrivenih kamera te se nada da će imati dovoljno dokaza. Princ Andrew samo je jednom javno istupio iskazom kako nikad nije bio intiman s Virginijom, kojoj je tada bilo samo 16 godina. Ona tvrdi da su se seksali triput te da su sudjelovali u orgijama. Opisala ga je kao gnjusnog, nepristojnog muškarca koji je uvijek smrdio po znoju. Virginia je danas u braku i ima troje djece.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • lady red 03.02.2015.

    Jedan je sve snimio za ucjenjivanje..a ova se sad prostituira uz blagoslov muža, samo na drugi način, sad štetu ne radi sebi nego svojoj djeci.i sad je u pitanju samo laka zarada.

  • ojdimidojdimi 02.02.2015.

    neka se srame svi...........................

  • nomen est omen_2 02.02.2015.

    dno samog ljudskog dna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare