To je to što me zanima!

'Seks skandal': Knjiga od koje strepe političari, nogometaši...

Prvo izdanje knjige 'Seks skandal' rasprodano je u jednom danu. Izabela D. u knjizi spominje domaćeg političara koji obožava da ga prostitutke vežu i gaze po njemu
Vidi originalni članak

Ta je knjiga malo ušminkana da se bolje čita, ali u njoj je jako puno istine. Pisala ju je osoba koja dobro poznaje taj milje, kaže Zoran Škugor o spektakularnom bestseleru, knjizi "Seks skandal", koja je širom Hrvatske rasprodana u jednom danu! Prvo izdanje knjige u kojoj zagrebačka ljepotica Izabela D. opisuje kako je, sanjajući o Milanu i svjetskim modnim pistama, umjesto uspješne manekenke postala elitna prostitutka, planulo je u hipu.

- Kod mene u Vodicama sve je prodano u dva ili tri sata. Nigdje u regiji više nisam mogao naći knjigu - otkrio je Škugor. Iako se u predgovoru "Seks skandala" ističe da su svi likovi izmišljeni i da nijedan pojedinačni lik ne odgovara stvarnoj osobi već objedinjuje iskustva koja je “autorica imala s mnogim ljudima i u mnogim situacijama”, knjiga je izazvala pomutnju među hrvatskim bogatima i slavnima.

>>> Više pročitajte u novom broju 24sataExpressa

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Stelex 28.08.2011.

    Autor knjige, ove, kao i uratka Niwes Farenhajt Drpislavić je navodno Vedran Strukar. Njemu nagrade a ne ovim kvazi spisateljicama...

  • AndjelaCuvar 28.08.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • pinkmode 28.08.2011.

    Ma sve je to sarena laza da bi se prodala knjiga. toga ima i previse, nije sporno, ali oni koji stvarno znaju takve cinjenice, ne pisu knjige, jer su preglupe, predobro placene ili preplasene.

Komentiraj...
Vidi sve komentare