To je to što me zanima!

Seks-skandal: Procurio kućni porno uradak Rose McGowan?

Eksplicitni kadrovi iz navodnog kućnog pornića glumice Rose McGowan počeli su kolati društvenim mrežama. Glumica je nedavno progovorila o seksualnom zlostavljanju u Hollywoodu
Vidi originalni članak

Nakon što je na društvenim mrežama pisala o tome kako ju je jedan od holivudskih producenata silovao, na internetu se navodno pojavila snimka seksa glumice Rose McGowan (43).

U dvije i pol minute ne vidi se lice muškarca. Rose još nije komentirala snimku pa nije potvrđeno da se radi o njoj. Društvenim mrežama kolaju kadrovi iz 'pornića' na kojoj žena, slična Rose, oralno zadovoljava muškarca, a na glavi ima vunenu kapu. U drugom djelu snimke, žena se samozadovoljava. 

Glumica je u posljednjih nekoliko mjeseci počela javno govoriti o seksualnom zlostavljanju u Hollywoodu te o svojem slučaju silovanja koje nije prijavila jer su joj odvjetnici rekli da neće pobijediti na sudu 'jer je u filmovima snimala scene seksa'.

.- Moj bivši je prodao naš film mom silovatelju da bi ga mogao distribuirati. To je bila javna tajna u Hollywoodu. Mene su uspjeli posramiti, a silovatelju se ulizivati - napisala je Rose nedavno. 

 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • 26.11.2016.

    Pa 24 sata di je snimak nisre ga objavi pa je jedini zakljucak da lazete ovaj napaceni narod

  • evome 26.11.2016.

    Zeni niko nije reko da ak se seksa da bi pomaknula karijeru i onda se karijera ipak ne pomakne to se ne racuna kao silovanje.

  • 25.11.2016.

    Uredak nije ništa posebno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare