To je to što me zanima!

'Seksao sam se s muškarcem u WC-u puba zbog svoje serije'

Seks s neznancem glumac je iskusio tijekom snimanja svoje emisije 'RE:Brand' iz 2002. godine. Iako nije gay, ispričao je da je popustio zbog nagovaranja redatelja
Vidi originalni članak

Komičar je progovorio o seksu s muškarcem u zahodu jednog londonskog puba 2002. godine. Russell Brand (38) ispričao je da se to dogodilo kao dio štosa za njegovu tadašnju humorističnu seriju 'RE:Brand' koja je govorila o društvenim tabuima. 

- Po... sam muškarca u zahodu. Pomislio sam: 'Mislim da sam heteroseksualac, no možda je to uzrok okoline u kojoj sam odrastao u kojoj mi je možda bilo teško izraziti homoseksualnost  - rekao je bivši suprug pjevačice Katy Perry kolegi, komičaru Richardu Herringu

U to vrijeme bio je ovisnik o heroinu i radio na emisiji koju je sam osmislio, napisao i vodio. 

- Kružio sam po Sohou. Obilazio sam razne gay barove, teretane u kojima sam s ekipom nastojao pokupiti ljude za snimanje. Otišao sam u taj pub i pitao tko to želi učiniti. A taj frajer je rekao: 'Aha'. Kao da sam rekao želi li netko paketić čipsa iz bara. Redatelj, on i ja smo ušli unutra, a on ga je izvadio van. To nije bilo lijepo. Volim svoj i vidite neke druge na slikama koji izgledaju dobro, no njegov je izgledao poput stare krpe - rekao je Russell. 

Komičar je priznao da je na seks pristao tek na nagovor redatelja unatoč tome što nije gay jer je htio napraviti dobar show. Komičar se tijekom iskrenog intervjua prisjetio i drugih dogodovština iz showa, uključujući kupanje s beskućnikom i boravak s prostitutkom i njezinom obitelji. Godinu dana nakon emitiranja showa, Brand se bacio u glumačke vode i snimio nekoliko filmova, uključujući 'Kako preboljeti Sarah Marshall'. 

Katy: Mama zahvaljuje Bogu svaki dan što sam se rastala

Idi na 24sata

Komentari 114

  • šiš 23.10.2013.

    A on kao nije htio.

  • LjiljanaMilovanovic 23.10.2013.

    I sada je on izgleda na nekoj drogi, kada im popularnost opadne onda na red dolaze price tj. bljuvotine iz njihovih zivota, sve za popularnost.

  • 1955 23.10.2013.

    Kako tek izgleda taj koji te ševio.Možda neka životinjica,ala magarac ili poni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare