To je to što me zanima!

Seksi je njena dijagnoza: Nives u ovom izdanju odlazi liječniku

Pjevačica i spisateljica prethodnih nekoliko dana provela je u krevetu pa se odlučila ljepše odjenuti za posjet doktoru. Pratitelji su zaključili kako će zbog njenog dekoltea i taj liječnik trebati pomoć
Vidi originalni članak

Vrijeme gripa i viroza nije zaobišlo niti Nives Celzijus (34). Pjevačica je poručila svojim pratiteljima kako dane provodi bolesna u krevetu pa se zbog toga odlučila srediti bar za odlazak liječniku.

- I tako ja svoje rijetko slobodne dane ovaj mjesec, provodim bolesna u krevetu, ružna i iznemogla. Pa eto da se barem malo sredim za posjet doktoru i pravim se da idem na špicu ispijati vino i škicati zgodne frajere - napisala je Nives ispod fotografije.

Pratitelji su joj poručili da će 'tom doktoru trebati doktor' kad je vidi, a neki su joj pisali da se kroz ovaj dekolte vidi i upala pluća.

Ovog tjedna Nives je objavila atraktivnu fotografiju na kojoj pozira u preuskoj majci, a komentatori su njene grudi nazvali 'balkonima' i 'lubenicama'.

 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • ćeprolje 06.01.2017.

    Ljudska sramota

  • Ljuti 06.01.2017.

    Vidim sočne komentare ovdje, mene je moderator očio nešto uzeo na pik kad me je kartonirao za manji grijeh nego što neki ovdje griješe a ostadoše živi! Život je takav pa što ćeš! Ona je "veličanstvena književnica" iz rs(gradić Prnjavor, izmedju Dervente i B.Luke).

  • 02.01.2017.

    a jadna...dodje mi je za

Komentiraj...
Vidi sve komentare