To je to što me zanima!

Seksi karneval: Boltova cura je jedva prekrila strateška mjesta

Mnogi su Kasi Bennett usporedili s Viktorijinom anđelicom. Zablistala je u svijetlom kompletu sa cirkonima koji je jedva prekrio njezine intimne dijelove tijela, a istaknuo njezine obline
Vidi originalni članak

Kasi Bennet (28) 'pala' je na šarm Olimpijca Usaina Bolta (31) prije pet godina, a tijekom veze oprostila mu je nekoliko nevjera. Jamajčanka često plijeni pažnju bujnim oblinama, a sada je objavila fotke s karnevala iz rodne Jamajke.

Mnogi su je zbog atraktivnog izgleda i krila koje je nosila, usporedili s Viktorijinim anđelicama. Zablistala je u svijetlom kompletu s cirkonima koji je jedva prekrio njezine intimne dijelove tijela, a istaknuo njezine obline.

- Prekrasna si. Jasno mi je zbog čega se Usain Bolt zaljubio - pisali su oduševljeni pratitelji.

Prije dvije godine Bolt je u finalnom tjednu Olimpijskih igara zaveo studenticu iz Brazila. Proveli su zajedničku vruću noć i fotkali se, a ona je sve podijelila s javnosti. Kasi je svom partneru tada oprostila nevjeru.

- Nije to ništa čudno, to je njegovo normalno ponašanje - rekla je tada Bennett.

Njegove raskalašene zabave prepune golišavih djevojaka dugo se prepričavaju, a ubrzo nakon prevare isplivao je još nekoliko skandala. Nekoliko žena viđeno je kako ulazi u njegovu hotelsku sobu te su se tamo duže zadržale.

Osim toga, manekenka Nailah Dillar (29) tvrdila je kako je s Boltom bila u vezi nekoliko godina te da ga je ostavila nakon što je saznala da ima djevojku Kasi na Jamajci.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 10.04.2018.

    odlična je

  • Peromalialiveliki33 10.04.2018.

    Vidi male, vidi male

  • jopet_1 10.04.2018.

    Extra mekane cice

Komentiraj...
Vidi sve komentare