To je to što me zanima!

Seksi Lille izvijala je bokove u novom spotu: Ti si prava vatra

'Ova pjesma je jedna jako dobra uptempo pop/rock balada na koju smo jako ponosni. Moram priznati da je rad na ovom albumu s Lidijom bilo jedno nezaboravno glazbeno putovanje', rekao je Simba, autor glazbe
Vidi originalni članak

Retro pop balada 'Vatra ljubav' novi je singl s tek nedavno izašlog albuma 'Flashback' Lidije Bačić (36). Od samog izlaska, pjesma je bila jedna od omiljenih i njoj i publici jer, uz vrlo emotivan tekst, ova pjesma pokazuje i svu raskoš Lidijinog glasa.

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Spot koji je snimljen pod redateljskom palicom Ognjena Mihovilića, dio je koncepta od 6 spotova nazvanih 'Warehouse Artwork Video' kojima je popraćen album.

POSLUŠAJTE PJESMU 'VATRA LJUBAVI': 

 - Pjesma 'Vatra ljubavi' nastala je negdje sredinom rada na albumu 'Flashback'. Rekao bih da se ona dogodila u nekoj zlatnoj sredini pa je zato nekako posebna i originalna. Takva pjesma kao da je falila u 80-ima i dogodila se, evo, tek sada. Ova pjesma je jedna jako dobra uptempo pop/rock balada na koju smo jako ponosni. Moram priznati da je rad na ovom albumu s Lidijom i Fayom bilo jedno nezaboravno glazbeno putovanje kroz vrijeme i uživali smo u svakom trenutku njegovog nastanka - poručio je Simba, autor glazbe i aranžmana.

Tekst za pjesmu 'Vatra ljubavI' napisao je pisao Fayo. Spot se svidio obožavateljima koji su odmah pohvalili njezin izgled i napisali da je ona prava vatra. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • mandalorian67 19.05.2022.

    Meni se tako jako napinje na nju

  • Uranela007 18.05.2022.

    Ona i Nives bez zrna soli u glavi ofucane gl.....samo mogu tako do necega a glas nebitan hahaha užas

  • Danny Boy 18.05.2022.

    KAKO je dobra!

Komentiraj...
Vidi sve komentare