To je to što me zanima!

Seksi Liz skakutanjem po plaži proslavila 100 tisuća pratitelja

Glumica na društvenim mrežama redovito objavljuje fotografije na kojima pozira u kupaćem kostimu ili pak toplesu. Obožavatelji je 'časte' komplimentima da uopće ne stari
Vidi originalni članak

Elizabeth Hurley 10. lipnja proslavila je 52 godine, a mnogi se slažu da je atraktivna Britanka kao vino - što starija to bolja.

- Tajna mog izgleda je zapravo u svakodnevnim ritualima. Ujutro popijem natašte čašu tople vode. Zatim budem pod hladnim tušem oko dvije minute da si poboljšam protok krvi. Preko dana se trudim brzo hodati barem pola sata - rekla je Elizabeth nedavno. Dodala je kako ne jede ugljikohidrate i šećere, a izbjegava i alkohol te sva gazirana pića. 

Glumica i model rezultate truda pokazuje kad god joj se pruži prilika.

Na društvenim mrežama objavljuje fotografije na kojima pozira u kupaćem kostimu ili pak toplesu. Iako to najčešće radi u svrhu reklamiranja vlastite linije kupaćih kostima i odjeće za plažu, svaka objava oduševljava njezine brojne pratitelje.

Upravo je posljednji video koji je objavila posvećen njima, točnije, činjenici da je broj istih prešao sto tisuća. U prvom planu opet se našlo njezino seksi tijelo 'zapakirano' u kupaći kostim. Pratitelji su, očekivano, bili oduševljeni.

Hurley se 2011. rastala od poduzetnika Aruna Nayara (53) s kojim je bila u braku četiri godine. Iz veze s filmskim producentom Steveom Bingom (52) ima sina Damiana (15) koji je krenuo glumačkim stopama. 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • libeluli 04.12.2017.

    Kak je dobra i postojana...kao "zamrznuta"

  • cornelie 04.12.2017.

    Skužili smo svi da je zgodna ali kaj ne zna niš pametnije osim slikati se samo u badićima

  • Mthesecond 04.12.2017.

    Predivne usne ima...To je nešto što sam uočio još ranije...Ne znam dal ih je dorađivala al savršeno joj stoje :)) Žena se zeza na tom instagramu,okida fotku za fotkom,na svakoj vesela,nasmijana (i svaka druga u badiću :) Svoje adute mora obavezno pokazati...Hahaha...Uživa u životu,pratioca ko u priči,komplimente prima sa svih strana (mnogi vele kako bi je i povalili,nude se udvarači...hahaha... i eto muškarac joj i ne treba,sretno je razvedena koliko mi se čini :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare