To je to što me zanima!

Seksi Margot Robbie u novom filmu utjelovit će lutku Barbie

Australska glumica Margot Robbie će u prvome live-action filmu glumiti kultnu i kontroverznu lutku Barbie koja će ove godine proslaviti svoj šezdeseti rođendan
Vidi originalni članak

Proizvođač lutaka Barbie, tvrtka Mattel i filmski studio Warner Bros u utorak su izvijestili o suradnji na snimanju filma u kojemu glavnu ulogu ima australska glumica, ali i koproducentica filma Margot Robbie (28).  

U priopćenju se ne navode naziv, datum početka snimanja niti radnja filma o lutki koja ove godine 'navršava' 60 godina. 

Robbie, koja je 2017. bila nominirana za nagradu Oscar za ulogu u filmu 'Ja, Tonya' kazala je kako se nada da će novi film iznimno pozitivno utjecati na djecu i općenito na publiku diljem svijeta. 

- Barbie je omogućila dječacima i djevojčicama da se zamisle u raznim ulogama..., od princeze do predsjednika države - izjavila je Robbie. 

Od 1959. lutka Barbie se pojavila u više od 200 raznih zanimanja, među kojima i onoj astronauta, učitelja ili robotskog inženjera.  Zahvaljujući uspješnoj reklami, Barbie je postala najpopularnija igračka među djevojčicama, a tijekom godina postala je kulturna ikona u Sjedinjenim Državama.

Godine 1974. dio njujorškoga Times Squarea je, u čast kultnoj lutki preimenovan u Barbie Boulevard, a 1985. godine Andy Warhol je naslikao Barbiein portret. 

TKO SE OVOG SJETIO? Novi uradak Margot Robbie je dobio poprilično čudan naziv

OTKRIVENE FOTOGRAFIJE KUĆE MEGHAN I HARRYJA: Seoska koliba vrijedna 5,2 milijuna funti u kojoj ugošćuju slavne prijatelje

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Šumarko 24.07.2020.

    Najljepša glumica u Hollywoodu, uz to je jos i jedna od najtalentiranijih.

  • Lutko, pošto je pašteta? 09.01.2019.

    džabe joj ljepšota kad ima nešto antipatično u sebi.

  • 09.01.2019.

    Prelijepa glumica, zauvijek će mi ostat u sjećanju u filmu Vuk s Wall Streeta

Komentiraj...
Vidi sve komentare