To je to što me zanima!

Seksi Morena provela se kod Duleta: Ništa mi nije bilo teško

Folk pjevačica jedina je žena koja vozi taksi u Malom Lošinju. Ostavila je supruga Manuella i posao u turizmu zbog poljoprivrednika Duška Bogdanovića (60), kojemu se uselila u kuću
Vidi originalni članak

Kod Duška u srpskom Galibabincu kraj Svrljiga bilo mi je kao u Dubaiju. Svaku smo večer gledali kvizove, a ujutro pili kavu. Za doručak sam mu pekla domaći kruh, rekla je Morena Marjanović (28).

Folk pjevačica jedina je žena koja vozi taksi u Malom Lošinju. Ostavila je supruga Manuella i posao u turizmu zbog poljoprivrednika Duška Bogdanovića (60), kojemu se uselila u kuću. Bivši stanar Big Brother kuće pokušao ju je šarmirati.

- Nije mi bilo teško ni čistiti po kući, niti se buditi u zoru i čekati da kokoš snese jaje. Čistila sam štalu i radila sir da bismo imali što jesti - pohvalila se Morena.

Pjevačica je zamijenila Bogdanovićevu suprugu Radojku (52), koja je u showu “Mijenjam ženu” otišla Moreninu nevjenčanu suprugu Manuellu Curriju (40) i njihovoj kćeri Nayi (7).

- Željela sam da Radojka uživa u našem domu. Moj suprug izveo ju je na večeru, odveo u frizerski salon i provozao gliserom - rekla je Marjanović. S Currijem je deset godina u ljubavnoj vezi. Kad su prohodali, on je bio u zatvoru zbog oružane pljačke. Morena ga je podržavala i kad je Manuell pobjegao iz zatvora.

- To je bila njegova reakcija na nepravedno tretiranje s obzirom na to da se odlično vladao i odslužio dvije trećine kazne. Tužili smo državu i tražimo odštetu – rekla je. Kraće vrijeme sa suprugom i kćeri živjela je na Kosovu, gdje je naučila raditi na farmi i brinuti se o životinjama.

Idi na 24sata

Komentari 79

  • JerkoKC 26.11.2016.

    Kapa dole.Ništa joj nije bilo gadljivo.

  • bijesna baba 25.11.2016.

    Galibabinci kod Svrljiga???? Pa izlomih jezik 😂😂😂😂😂

  • Damir86 25.11.2016.

    Ee seljacine

Komentiraj...
Vidi sve komentare